21 iunie – inspirație solară în cea mai lungă zi din an

Azi e 21 iunie, cea mai lungă zi din an (15h 32m) și marchează începutul verii astronomice. Tot acum durata unei zile începe să scadă, treptat, până la 21 decembrie, când are loc solstițiul de iarnă. Întotdeauna mi s-a părut ciudat că zilele încep să scadă având în vedere că parcă vara abia a început, dar cine se pune cu astronomia?

Trecând peste acest inconvenient, doar în capul meu, desigur, aș vrea să vă arăt câteva chestii faine, de inspirație solară. Am uitat să vă zic, peste tot în lume, de ziua solstițiului se sărbătorește soarele și cum soarele e galben, atunci această culoare va fi vedeta. Un articol amplu despre sărbătoarea solstițiului găsiți AICI, pe Digi.

Revenind la oile mele galbene, aș vrea să vă las drept inspirație pentru ziua de azi sau pentru toată săptămâna, de ce nu, câteva din articole faine cu această culoare, care de altfel e în mare trend.

Pentru ființele solare, cum sunt și eu, galbenul e ca o terapie, m-aș îmbrăca oricând. Așadar, încep cu câteva costume de baie. Imaginile sunt luate de pe site-urile: Zara, Yoox,Pinterest.

 

 

Apoi cu rochii. Imaginile sunt luate de pe Zara, Bianca Popp (designer român) și Rad Playground (designer român).

Continui cu încălțăminte. Imaginile sunt luate de pe Zara, Yoox și Fashion days.

Și câteva accesorii trăznite. (Imagini luate din Yoox și Lazy Oaf)

 

 

Deci, ce spuneți? Vreau să vă spun că eu deja port azi ceva galben pe mine, un pic pe rochie. Am fix papucii galbeni, Birkenstock, dar Eva mi-a zis dimineață că nu vin prea bine cu rochia așa că am renunțat la ei și am păstrat ce am deja pe rochia cu Lola.

Dacă citiți despre Solstițiu o să aflați că această zi este sărbătorită în ziua de 24 iunie cînd e și sărbătoarea de Sânziene. Vă propune pentru atunci un articol despre mândria noastră națională: IA.

 

Dacă v-a plăcut articolul vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter pentru a citi primii viitoarele articole.

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *