Adică ce, eu nu pot mânca niște snack-uri sănătoase? (P)

Nu știu voi, dar eu când zic snack mă gândesc numai la porcării gen: pufuleți, chipsuri, sărățele și monstruozitățile acelea cu numele loteriei. În mintea mea mereu am asociat snack-urile cu gustările nesănătoase.

Mă îngrozesc de fiecare dată când trec prin magazine pe lângă rafturile alea colorate, mega tentante de altfel pentru copii. Evident că și fetele mele mă întreabă ba de una, ba de alta, dar niciodată nu le-am cumpărat prostii. Mă rog, la pufuleți scapă, recunosc.

Acum ceva vreme, postam pe pagina de facebook a blogului un filmuleț haios cu bucuria fetelor când am primit un colet. Le-am lăsat lor plăcerea să-l desfacă și să descopere ce e în el. Îl puteți viziona AICI.

Știți ce mi-a plăcut în prima fază, nu? Ambalajele de la BEAR. Da, packagingul e super cool, mai ales la cutiile de cereale. Defect profesional la mine, să mă uit la înveliș, la partea estetică. Apoi discut și despre gust.

Snack-uri din fructe pentru copii…și nu numai

Coletul ați văzut, conținea cereale și alte câteva punguțe colorate cu ceva, tot marca BEAR. Curiozitatea a fost mare așa că am desfăcut pe loc o punguță albastră. Am descoperit cele mai bune gustărele ever. Știți ce e și mai reconfortant? Faptul că produsele BEAR sunt 100% naturale, nu conțin zahăr adăugat, conservanți sau aditivi. Practic sunt raw vegane.

Probabil că știți deja că, cu cât un aliment este mai puțin procesat, cu atât este mai sănătos, iar la produsele BEAR procesul de fabricare este minim, astfel păstrându-se active toate proprietățile și vitaminele din fructe.

Tălpițele BEAR – căci așa arată, ca niște tălpi – sunt un fel de jeleuri dacă vreți, perfecte de luat peste tot. Eu i-am pus și Evei în pachetul de la școală, i-am luat Miei în parc și, să nu râdeți, mi-am luat chiar și eu când am fost o zi la târg, adică în plicul meu.

Am citit despre procesul de fabricare al jeleurilor obișnuite și habar nu aveam cum se fac. Am aflat că sunt preparate în regim industrial, prin fierberea

concentratelor din fructe la peste 100% adăugându-se agenți de îngroșare și îndulcitori, iar apoi, prin procedeul de extrudare (creștere rapidă), lichidul obținut se toarnă în diverse forme.

Interesant de reținut că aceste tălpițe sunt bune de introdus în alimentația copiilor după vârsta de 12 luni și se găsesc în 4 sortimente Arctic (cu zmeură & afine), Dino (cu căpșuni și mere), Jungle (cu mere și coacăze negre) și Safari (cu mango și căpșuni).

 

Cerealele care-ți spun te iubesc

Dacă ar fi fost după gagicile mele, ar fi mâncat zilnic cereale BEAR cu lapte. Noroc că le-am strunit și le-am rugat să ne păstrăm tradiția de diversitate a meselor, mai ales a micului dejun. Pe lângă faptul că, am mai spus-o, cutiile sunt foarte simpatice, cu dye-cut și cu ursuloiul care îmbrățișează cutia prin designul ei, multicerealele BEAR Alfabet sunt litere delicioase și crocante cu care copiii pot scrie prin joacă. Ele sunt făcute din 5 cereale sănătoase și pot fi simple sau cu cacao.

Cutiile conțin o serie de cartonașe de colecție, în limba engleză, cu aventurile Spionului Secret. Aceasta este o modalitate foarte simplă și amuzantă prin care copiii pot desluși tainele limbii engleze.

Dacă vă întrebați de unde puteți cumpăra bunătățile prezentate de mine aflați că produsele BEAR se pot achiziționa din magazinele MEGA IMAGE, Carrefour, Cărturești, Naturalia Bio, Bebe Tei, Diverta, magazinele de tip Plafar, precum și online, de pe AlimenteSpeciale.ro și Unicorn-Naturals.ro.

Dacă v-a plăcut acest articol sau vi s-a părut util, m-aș bucura tare mult să dați subscribe aici pe blog și like paginii de facebook stil de mamă, adică AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *