Bijuterii de suflet

ME: adica eu cu amandoua

Ce femeie nu iubeste bijuteriile? Cred ca nu exista.

Daca esti si mama ajungi sa-ti faci adevarate fetisuri din bijuterii care intruchipeaza intr-un fel sau altul noul statut. Copii, baietei, fetite, initiale, nume…orice. Ajungi chiar si pe copil sa-l incarci inutil cu vreo podoaba. Bine, nici chiar asa, insa recunosc ca de cand am descoperit in Italia (Seregno) bijuteriile Pryngeps mi-au devenit bijuterii de suflet.

In 2011 am luat o bratara cu familie (mama-fetita-tata) din argint, SUPERBA, o port nonstop si de multe ori era sa o pierd. Ulterior, in magazinele Z din tara au aparut pandantive cu fetita sau baiat cu tot cu lant, tot din argint, mi-am luat, evident, si eu una. Am si personalizat-o, adica stantat cu numele ei. A venit al doilea copil, trebuia neaparat sa intregesc si familia din bratara, zis si facut anul acesta si nu m-am oprit aici. Am si cercei cu fetite din argint batute cu pietre, am si pandantiv cu initialele lor: ME, adica eu din ele doua, mi-a placut si jocul de litere. Daca sunteti curiosi si curioase gasiti AICI, pe site-ul lor, o multime de minunatii.

Partea frumoasa stiti care e? Ca au inceput sa apara si in Romania tot mai multe bijuterii care sa incante atat mamele cat si copiii lor mai mari. Myprecious buzztard este numele sub care cele doua creatoare, Irina si Alexandra, mesteresc niste bijuterii din argint minunate. AICI gasiti cam tot ce fac. Alte doua fete vand sub numele Ilio bijuterii pentru mame si fetite. Sunt convinsa ca daca dai o “raita” prin magazinul Breslo gasesti sigur oameni pasionati care lucreaza in argint podoabe destinate mamei in mod expres.

Asa cum am spus si la inceput, aceste mici bijuterii imi sunt de suflet pentru ca ele reprezinta ce am eu mai scump pe lume si nu renunt la ele.

me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *