Ce putem face daca avem chef de vacanțe de o zi

UPDATE 2: Se pare că Maria Magdalena Trasca nu vrea premiul pentru că nu mi-a dat niciun semn. Drept urmare, mai tragem o dată la sorți. Câștigătorul esteeee: Ramona Bunescu. Felicită, Ramona! Aștept un email cu datele tale.

UPDATE: Am ales câștigătorul concursului Divertiland cu premiul de “1 day free pass”: Maria Magdalena Trașcă, sper că am scris bine. Felicitări! Aștept pe email – laura.bucur@laurabucur.ro – datele tale.

Copiii au încheiat școala, facebook a explodat vineri, pe 16 iunie, de coronițe și diplome. Oficial a început vacanța, desigur că doar pentru copii pentru că noi, ăștia adulți, mergem în continuare la jobul cel de toate zilele. Dar parcă tot se simte în aer un iz de relaxare, nu?


Ce voiam eu să vă zic este că am o recomandare foarte faină pentru voi. Este vorba despre un loc, la ieșirea din București prin cartierul Militari, unde te poți distra o zi întreagă, o zi de vară până-n seară, cum se spune. Este un parc de distracții acvatic și îi spune Divertiland Water Park. Partea ciudată e că eu nu am auzit până anul ăsta de el, deși Divertiland este deschis de 5 ani. Doamne, de atâția ani în București și eu nu am știut că de 5 ani există așa ceva în apropiere! O prietenă mi-a spus de curând că a fost acolo anul trecut, cu băiatul de 7 ani, și că e foarte fain.

Adevărul e că aș mai vrea să vă mărturisesc ceva, mie îmi e frică de înălțime, da, mor de frică cu avionul, de altfel nici nu prea zbor. Dar mi-e frică și de toboganele alea cu apă imense. M-am dat în ceva asemănător când am fost în Turcia acum vreo 8 ani dar erau incomparabil mai mici decât acestea. Deci cred că ăsta e motivul pentru care eu nu auzisem de acest parc acvatic, altfel nu-mi explic.

Din ce mi se șoptește în căști, acest Divertiland este una din cele mai importante destinații de vacanță de o zi. Și faza e că nu are doar tobogane din acelea cu apă amețitoare, poți face foarte multe chestii în zonă, mai soft așa ca pentru mine, cică nu ai cum să te plictisești. Ar fi o zonă numită Los Petitos dedicată copiilor, cu tobogane și piscine făcute special pentru vârstele și înălțimile lor. Normal că e o zonă și pentru nebuni, îi zice Los Turbos și este o zonă de maximă adrenalină, cu tobogane înalte și întortocheate. Doamne sfinte să calc acolo! Dacă ești o fire mai romantică, mai leneșă aș spune eu, te poți relaxa într-o zonă cu nisip, deci poți să zaci în soare cât vrei la Arena del Sol. Am înțeles că există și piscină cu valuri, foarte tare mi se pare ideea și se numește La Plaja. Desigur că Divertiland pune la dispoziție și piscine clasice, una de dimensiuni olimpice și una pentru copii. Dacă te apucă foamea acolo nu trebuie să te întorci în București la market, există și 9 restaurante în complex.

Nu știu dacă pe voi v-am convins dar pe mine deja m-a apucat cheful de vacanță.

START LA DISTRACȚIE!

La final de articol, am un concurs super pentru voi, v-am mai zis pe facebook. Premiul esteeeee: o INVITAȚIE DUBLĂ la cel mai mare parc acvatic din țară. Practic este 1 day free pass pentru un cuplu sau pentru o familie (doar doi adulți). Atenție, copiii sub 3 ani nu plătesc.

CONDIȚII DE PARTICIPARE:

Mergeți pe FACEBOOK:

 1. Intrați pe pagina de Facebook a blogului meu, adică AICI, și dați LIKE paginii.

 2. Intrați pe pagina de Facebook Divertiland, adică AICI, și dați LIKE paginii.

 3. Dați LIKE & SHARE public la postarea dedicată concursului.

Va fi un singur câștigător. Concursul se deschide astăzi, 19 iunie 2017 şi este valabil până duminică, 26 iunie 2017, ora 12 pm. Câștigătorul va fi extras în termen de 48 de ore de la finalizarea concursului prin random.org și va fi anunțat atât pe blog cât și pe pagina FB.

Concursul este recomandat pentru bucureșteni dar nu numai. Cardul câștigătorului se acordă la sosirea în parcul de distracție, iar valabilitatea lui este până se închide sezonul estival. Cardul asigură intrarea si odată intrați, cei doi au acces în toată zona Divertiland. Înscrierea se va lua în considerare numai dacă aţi îndeplinit cei 3 paşi ce ţin de activitatea pe Facebook!

Vă doresc mult succes tuturor!

Save

Save

Save

Save

5 comments on “Ce putem face daca avem chef de vacanțe de o zi”

 1. Calcan elisabeta says:

  Particip

 2. Adi says:

  Toboganul Geronimo.

 3. Laura says:

  Unde e?

 4. Apostoiu Gurau Vasile says:

  Piscina cu valuri

 5. Gurau Maria says:

  Fortareata ploii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *