Cum îmi place mie să văd Converșii la bărbați

Am tot primit cereri, în ultima vreme, legate de cum ar purta unii bărbați celebrii Converse. Am ales câteva ținute faine, zic eu, despre cum se pot purta și asorta sneakers-ii Converse. M-am orientat și către câteva personalități masculine. O să ziceți că sunt nebună dar nu neg, îmi plac mult și nu îi poate înlocui nici un alt brand. Ar putea fi purtați și la  pijamale și tot mi s-ar părea cool. Dar să revenim.

De departe, favoritul meu este genul artist grunge (unii l-ar cataloga hipster dar eu zic că ăsta-i altu). În orice caz, aspectul ăsta de jemanfișism/neglijat intenționat îmi place.

9d0409ea49f6ddeb0b6fb8e6e6d10c25

 

 

 

 

 

 

 

Îmi mai plac ținutele smart  casual la bărbați. Dar și cele clasice: jeans, bascheți și cămasă. Mi se par foarte secsi.

clasic

 

 

 

 

 

 

 

 

converse-shoes-bdg-shirt-ray-ban-sunglasses-levis-pants_400Nu prea știu încă bine dacă pozele se aranjează ok lângă textul adiacent. Mă chinui cu noua thema.

 

 

 

 

 

 

 

Mai departe vă prezint tipul metrosexual dar eu i-aș spune mai degrabă tipul dichisit. Nu e genul meu dar ca ținută compusă din Converse este faină. La tipul spilcuit mă refer, cel cu geacă de piele.

tumblr_mz3p9hhdPI1qzrk5xo1_1280

 

 

 

 

 

 

 

 

Ar mai fi bărbatul sport dar care preferă în loc de clasicii “adidași” acest tip de sneackers.

3e70e56ef34bf9746b7ddb7571a43c94

 

 

 

 

 

 

 

 

Tipul macho pe care vi-l prezint sub forma actorului Eric Dane din Anatomia lui Grey.  Ar mai fi geul rocker, de ce nu? Johanthan Davis de la Korn ce-are? E fain.

Îmi place și genul androgin, pe britanici îi văd eu mai mult, eu vi-l arăt aici pe actorul David Tennant. Și în mod special l-am lăsat ultimul pe Ewan McGregor care nu numai că are carismă și este un actor bun, dar are și ceva așa ce te atrage, mai ales încălțat cu Converse.

eric_dane johanthan davis david_tennant ewan_mcgregor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voi ce părere aveți despre alegerile mele?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *