Cum mi-am găsit Convers-ii visați

În sfârșit a venit vremea să scriu despre noua mea achiziție în materie de încălțăminte, Converse cu aspect cromat, însoțită de frumoasa lor poveste.
Spuneam la un moment dat pe pagina mea de facebook că am dat peste un model de gheată Converse care mi-a picat cu tronc dar care nu-i de găsit și pace. Am răscolit internetul, am întrebat în dreapta și-n stânga, nimic. În magazinele de pe teritoriul României nu-i găsisem iar în magazinele online de peste hotare nu erau de găsit: ori nu mai aveau acest model cele care livrau în Ro ori noi nu eram pe lista livrărilor. Am postat un anunț timid pe fb, gândindu-mă că nu știi de unde sare iepurele. Lumea a fost receptivă venind cu o serie de soluții, inclusiv până la a-i face eu acasă cu acel aspect patinat. Pentru că da, acest model Converse cromat este demențial: sunt argintii, simpli, cu talpă albă dar pătată ca și cum ar fi scăpat pensula de vopsea pe lângă. A, încă un detaliu de menționat, în magazinele de afară erau și foarte scumpi, cam 100 de euro/dolari. Mi-am zis asta e, 100 de ani să stea acolo.

Converse_chrome6549628C_standard
Până într-o seară când, pe la o oră la care telefonul meu nici nu mai mișcă, aud melodia și văd numele unei colege. Evident că am gândit ceva în legătură cu job-ul. Când colo mă sunase, surescitată fata, că e cu gheata mea dorită în mână într-un magazin din Timișoara. Am sărit ca arsă și i-am spus: ia-l imediat, ce mai stai? Păi stai să vezi că nu pot…nici nu mai auzeam vocea că deja îmi făceam scenarii de cum pot să fac să fie ai mei. Norocul meu era că acel magazin există și în București deși nici nu auzim de el. Bag google, dau de Sport Vision, căci acesta este magazinul, și scotocesc, scotocesc și nici că găsesc modelul meu pe site. Mbon, ce fac acum? Nu-mi rămâne decât să sun și să întreb, de fapt doar la două care sunt în București, Mega mall și Fashion House Outlet. Celelalte fiind în Iași și Timișoara, evident. Mă pun pe telefoane, încep cu Mega mall și iar obstacol, sunt întrebată de codul lor din site, evident că nu-l știam dacă eu nu-l găsisem. Chiar începusem să mă resemnez că nu-i pot găsi. Am sunat și la Fashion House Outlet unde am găsit un domn foarte receptiv la durerea mea, care a ascultat descrierea în amănunt, a căutat în depozit și victorie! I-a găsit, aveau măsura mea (ultima pereche) și erau și la reducere, 240 lei (încă mai au reduceri până pe 31 iunie la orice model de încălțăminte). Eram în delir la propriu, tropăiam de fericire dar brusc mi-am dat seama că eu nu am cum să ajung prea curând la magazinul de pe autostrada A1. Omul a zis că mi-i oprește dar șansele mele de a face o vizită erau reduse (motive de sănătate cu copilele). L-am rugat să mi-o oprească oricum și am închis, văd eu cum fac. A doua zi primesc telefon de la domnul de la Sport Vision în care-mi propunea să-mi trimită ghetele prin curier doar că trebuie întâi să întrebe la centru să vadă dacă se practică acest obicei. Nu mi-a venit să cred, normal că prefer așa. Și în doar 3 zile, Convers-ii cromați au fost în mâinile mele, fără taxă de transport, în cutiuță frumos, că mi-era și teamă să mă uit la ei. Mulțumesc mult Sport vision pentru amabilitate și profesionalism, mulțumesc Lexu că i-ai descoperit și că m-ai anunțat.
Așadar dragele mele, se poate. Știu că poate pentru unii pare o prostie să te îndrăgostești de o pereche de bașcheți, dar mulți cred că înțeleg foarte bine. Ideea e că a fost să fie ai mei,  că lucrurile s-au legat șnur și a contat foarte mult postarea din facebook și faptul că oamenii au fost receptivi.

Converse_chrome1 Converse_chrome2 Converse_chrome3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *