De Valentine’s day, petrece confortabil în pijamale

Nu sunt eu mare fan această sărbătoare Valentine‘s day dar nici nu mă deranjează. Și să fim serioși, dacă vreți să-mi spuneți că există Dragobetele, acesta nu mi se pare că are tradiție la noi, cel puțin nu în mediul urban. Dar mai e până atunci, pe 24 februarie.

Dar până pe 14 februarie mai sunt 2 zile și m-am gândit frumușel să vă spun cum aș petrece eu această zi, adică seară. Ați ghicit, alături de soț și copii: în p i j a m a l e. Dacă v-ați săturat de pijamalele de acasă și vreți ceva nou v-am găsit eu câteva locuri drăguțe.

Am căutat magazine online atât românești, adică se găsesc și fizic în țara noastră, cât și de pe afară și am găsit 7 locuri/site-uri.

7 magazine unde poți găsi pijamale de petrecut Valentine‘s day.

Încep cu cele care se găsesc și în Ro.

  1. Woman Secret

2. OYSHO

Am pus și niște papuci faini de stat în casă.

3. H&M

Aici sunt câteva cute și pentru copii.

Continui acum cu magazinele din afara țării.

4. ASOS

Pe Asos am găsit foarte multe modele faine. Alegeți și voi ce vă place, nu neapărat cu tematică de îndrăgosteală.

5. Urban Outfitters

Aici nu au categorie specifică de pijamale, dar au niște chestii foarte cool de stat prin casă.

6. Love Stories

Aici e cu LOVE, deci sigur găsești și alte chestii mai sexi decât pijamalele. Mie îmi place să dorm în colanți, mi se par foarte confortabili.

7. Victoria’s Secret

Victoria’s Secret o da! Este cel mai bun magazin de lenjerie intimă. Pe vremuri comandam de la ei, acum nu mai știu care e politica. Știe cineva? Livrează în Ro? Cam care sunt taxele?

În orice caz, eu vă las câteva poze cu pijamale care mi-ar plăcea mie să le am.

Recunosc, eu stau foarte prost la capitolul pijamale, nu am investit în această categorie de haine. Acum mi-am făcut poftă. Să vedem ce voi comanda.

Dacă și vouă v-am făcut poftă de cumpărături, vă invit să mai treceți pe aici, să dați subscribe și LIKE paginii de facebook, Stil de mamă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *