Deep Jeans in stil gotic

Joi s-a lansat colectia de jeans “Deep Jeans”, semnata de designerul Jean Sandulescu. Piesele din denim, in toate formele posibile, erau invaluite intr-o aura misterioasa inspirata din stilul gotic. Tinutele au fost puternic sustinute de machiajul si coafura modelelor, care sugerau o imagine romantica dar morbida totodata: par negru, ochii bine conturati cu aceeasi nuanta, ten alb ca laptele si buze rosii. O parere personala: nu m-a impresionat sub nici o forma.


0 comments on “Deep Jeans in stil gotic”

 1. Deea says:

  mie-mi arata cam a kitsch si a un stil balcanico-manelaro-opulent. maybe i’m wrong 😛

 2. Anonymous says:

  Zici ca nu te-a impresionat….inseamna ca nu-ti place nonconformismul si nu esti adepta acestor vestimentatii. Colectia a fost chiar originala, si prezentarea ei foarte inspirata.A existat un tot unitar intre vestimentatii, machiaj, hair si muzica.Au reusit sa creeze un spectacol fashion si nu o prezentare oarecare.Felicitari!

 3. roxana radu says:

  extrem extrem de kitsch – please dont try this at home!

 4. ioana (mauVErt.wordpress.com) says:

  ahh Doamne, colectia asta am vazut-o si eu in emisiunea Mihaelei Radulescu. Nu stiu, zau, ce cauta acolo…

  mi s-a parut groaznica, lipsita de profesionalism. Sincer, cum sa te prezinti in fata unui public cu un denim si cu un styling atat de ieftin (estetic vorbind, nu neaparat financiar)?

  Nu e una din placerile mele sa fiu rautacioasa, dar respectivul … care a facut colectia ar trebui sa se reprofileze. He should stick to his goth music. end of story 🙂

 5. reea says:

  fetelor sunteti de toata mila,habar nu aveti ce inseamna o creatie vestimentara.daca aceasta colectie o vedeati la botezatu ar fi fost altceva, colectia si conceptul au fost super tari, mai bine uitativa la alti designeri autohtoni ce ce tampenii fac si apreciati o valoare si nu comentati ironic doar de fita….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *