al treilea L

foto_about

L ar putea veni de la:

Love is all around…Love is in the air…Love is all we need sau chiar Ladypink…dar de fapt L întrunește trei de L, adică noi fetele din casă suntem 3 L, deci fericire în forma de L. 🙂

Așadar bine ați venit aici! Eu sunt L, mamă de două L și iubesc tot ce e frumos pe lumea asta. De la cerul senin și florile din câmp, la căldura razelor de soare, freamătul frunzelor, amușinatul cățeilor, miros de iarbă tunsă, roua sub tălpi și culori în toate formele din lume. Stați! Îmi plac și lucrurile frivole cum ar fi hainele, îmi plac mult de tot pentru că ele ne comunică în primul rând identitatea. De aceea m-am apucat de pictat dresuri, de aceea m-am apucat de organizat târg de haine, de aceea îmi place mult mai mult să fac ordine în dulapurile cu haine și încălțăminte decât să șterg praful de pe ele. La fel de mult îmi plac și câinii, am crescut un dalmațian, pe nume Helga, 13 ani și încă nu am apucat să mai iubesc alt suflet patruped. Dar sper că în curând se va întâmpla. În caz că vă întrebați, desigur, mă ocup și de lucruri mărunte, adică un fel prin care să-mi câștig existența, dar nu dau detalii decât la cerere.

Sunt 10 ani, Doamne! Atât are acest mic jurnal online, numit și Ladypink. Pe vremea când m-am apucat eu de blogging erau foarte puțini care făceau asta. Acum e plin de bloggeri spațiul virtual. Dar între timp m-am opintit, maternitățile mi-au micșorat timpul dedicat lui chiar dacă și Ladypink este tot un fel de bebe al meu crescut cu greu dar cu grijă.

10 ani de Ladypink. Timpul trece incredibil de repede.