Despre mine

foto_about

Fii binevenit!

Eu sunt Laura și acesta este blogul meu Laura Bucur – stil de mamă iar în acest an, 2017, împlinește 11 ani de online.

Când am pornit în 2006 blogul cu numele Ladypink am avut următorul motto: „Voi pleca de la atracția mea puberală pentru roz și voi posta cam tot ce mă va impresiona la nivel vizual prin culoare, fie că mă voi referi la fashion, design de interior, muzică, filme, arta…”

Nu s-au schimbat foarte multe de atunci, doar au apărut două minuni în viața mea și lumea s-a cam schimbat. Timp este foarte puțin, aproape spre deloc, dar mă străduiesc să țin pasul cu noile tendințe în blogging. În continuare am pasiunea pentru roz, în continuare scriu despre lucruri care mă impresioneaza prin culoare, formă dar și conținut. Temele pe care le abordez cu mare plăcere sunt cele legate de copii (nu doar ai mei), de meseria mea de a fi mamă dar și de cele mai frivole cum ar fi hainele pentru că ele ne comunică în primul rând identitatea. De aceea m-am apucat de pictat dresuri, de aceea m-am apucat de organizat târg de haine, de aceea îmi place mult mai mult să fac ordine în dulapurile cu haine și încălțăminte decât să șterg praful de pe ele. La fel de mult îmi plac și câinii, am crescut un dalmațian, pe nume Helga, 13 ani și încă nu am apucat să mai iubesc alt suflet patruped.

Într-un cuvânt: stil de mamă.

Este foarte greu să strângi o comunitate în jurul blogului, nici nu știu dacă mai există dar sper ca blogul meu să adune din ce în ce mai mulți oameni frumoși și asta va da roade doar dacă scriu mereu și mai ales dacă place cum și ce scriu. Părerile de pe acest blog sunt subiective și personale.

Dacă vă place ceva de aici vă aștept să urmăriți și pagina oficială de Facebook dar și contul Instagram.