Ești frumoasă și toată lumea te vrea. La mulți ani!

Ești nici prea înaltă, nici prea scundă. Ești cochetă, capricioasă și frumoasă. Ai forme voluptoase, ești blondă cu ochi căprui. Aș putea zice că furi inima oricui.

Îți plac copiii indiferent de cât de gălăgioși și supărători sunt ei. Îți plac și oamenii, femei și bărbați deopotrivă. Și îți place să te joci cu ei, mai mult cu mințile lor. Cu unii te înțelegi bine, cu alții te cerți groaznic. Dar ești bună și lumea te dorește. Uneori ești îmbufnată și-ți place să stai supărată, chiar pleci de acasă. Alteori ești ca un cavaler de curajoasă.

Ești râvnită pentru că mulți vor să-i faci fericiți, de la mic la mare, și nu numai că te vor dar chiar au nevoie de tine, le dai siguranță și încredere. Pentru mulți ești cea care le dai un sens vieții. Din păcate, mulți nu te pot avea și te blamează, nu te respectă sau te ignoră dar tu îți continui drumul tău sinuos în viețile noastre.

Dragă Familie, eu, Laura, te plac așa cum ești. Am crescut frumos la sânul tău. Ai fost indestructibilă pentru mine. Am devenit adult și acum ești artă. Mi-ai demonstrat că ești arta “conviețuirii compatibile între doi oameni incompatibili. Am învățat iubirea, întelegerea și mai ales respectul prin tine.

Asta ești tu și azi, 15 mai, e ziua ta, dragă Familie!

Îți doresc viață lungă peste milenii, îți doresc să dschizi mințile oamenilor, să fii iubită și respectată indiferent de religie, culoare sau gen.

Un articol mai amplu despre 15 mai 2017 -Ziua Internațională a Familiei – puteți citi în linkul de AICI.

2 comments on “Ești frumoasă și toată lumea te vrea. La mulți ani!”

  1. Valeria Chertes says:

    Foarte frumos.

  2. Laura says:

    Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *