Karishma – un restaurant indian scump da bun

karishma2

Nu obisnuiesc sa scriu despre mancaruri si retete, nici macar despre localuri care mi-au placut insa acum nu ma pot abtine sa nu fac o apreciere la adresa restaurantului indian din Bucuresti Karishma. Nu stiu daca mai sunt si altele prin capitala insa pe acesta il stiam inca de cand stateam pe Mosilor si aseara am ales, in premiera, sa ne petrecem seara luand cina la Karishma. Din prima clipa am apreciat ca toti chelnerii erau de origine indiana, desi culoarea pielii lor m-a cam speriat, amabilitatea lor m-a cucerit. Restaurantul putin cam gol la acea ora, adica 19, dar numai bine pentru scopul nostru, ne-au condus la terasa aflata chiar deasupra imobilului, nu m-as fi gandit ca se afla asa ceva acolo, si ne-au oferit meniurile sub tasnitoarele de apa. Evindent ca am ales ceva la recomandarea chelnerului dar nu regret, am optat pentru un meniu din carne de pui cu sos picant CHICKEN MADRAS, specialitatea bucatarului chiar, cu un orez simplu. Iubitul meu a ales KEEMA MATAR, carne tocata de miel cu mazare spicy, stiu, pare ceva gretos insa trebuie sa recunosc ca a fost delicios si deloc greu (normal ca am gustat), cu niste lipie cu unt BUTTER NAAN. De baut am vrut sa testez tot ceva specific Indian si am ales un cocktail pe baza de gin, parca, CARDAMOM COCKTAIL, cu niste condimente interesante la gust. Nu ne puteam abtine de la desert, dar din pacate nu era prea ofertanta bucataria asa ca am ales, din 2 chestii, KULFI, o inghetata indiana cremoasa. Aici am ceva rezerve, nu avea deloc gust de inghetata cu care ne-am obisnuit, parea mai degraba lapte praf amestecat cu apa (asa mancam in copilarie) si avea aspect de fasole batuta. Per total a fost foarte bine, cu mici exceptii: desertul, portiile desertul de mici dar suficiente si cel mai important pretul, care ne-a cam ars dar a meritat ocazia, adica un total de 200 lei pentru doua persoane. In concluzie: Karishma e un restaurant cu specific indian scump dar foarte bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *