Magazin parfumuri replica??

Nu prea inteleg. Am primit un mail in care un anume domn Alan Dragos ma invita sa vizitez site-ul de unde pot alege parfumul care mi se potriveste. Am dat click pe respectivul link si s-a deschis un “magazin parfumuri replica” in care toate produsele sau mai bine-zis orice produs, “realizat de curand de acesti creatori moderni” il poti cumpara la doar 95 lei/100ml…cum vine asta? Adica e ca si cum m-as plimba pe Magheru si la fiecare pas m-ar agata cate unul din acele talciocuri unde orice produs costa doar 10 ron? Cum poti promova asa ceva, chiar si prin niste spam-uri si sa mai strigi si in gura mare ca sunt niste fake-uri?! Sau domnii mizeaza tocmai pe sinceritatea lor sperand ca vor gasi cumparatori pentru aceste pseudo-parfumuri, replica a caselor de parfumuri celebre?!

0 comments on “Magazin parfumuri replica??”

  1. Ai perfecta dreptate si nu prea e nimic de inteles. Si parfumurile originale pot fi vandute la preturi mult mai mici decat preturile pe care le practica magazinele renumite. Exista si la noi magazine online (n-o sa dau nume) care nu fac niciodata rabat si nu vand decat produse originale. Din pacate multi cedeaza si in cautarea profitului renunta la principii si strecoara si parfumuri contrafacute printre produsele livrate, discreditand aceasta piata, dar prin recomandari poti depista o parfumerie online corecta si apoi o poti folosi fara grija pentru toate comenzile de parfum.
    Aici desigur nu e vorba de asa ceva, e vorba de fake-uri ordinare, care chiar daca miros similar cu parfumul pe care il replica, iti asumi un risc foarte mari sa pui asa ceva in contact cu pielea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *