Mix & Match de vară

Sau cum să combini haine de case celebre cu haine de tip yard sale. Teoretic, când vezi pe cineva purtând o așa pălărie cum au eu în fotografiile de mai jos nu poate fi decât o doamnă. Practic, pentru că știu, aș putea intitula micul shooting o joacă de-a doamna și vagabondul. Dar, până să vă spun fiecare din noi cu ce este îmbrăcată, pot să vă declar că a fost o joacă tare plăcută să mă îmbrac și să mă pozez în hainele de la Love Yard Sale. Pălăria roșie din fetru a fost senzația zilei de duminică. Această pălărie roșie vintage a fost perfectă pentru o zi caniculară, păcat că Ana s-a răzgândit și nu a mai vrut s-o vândă. Mie, care nu îmi stă bine cu absolut nimic pe cap, acest model cu boruri largi m-a impresionat. Ce păcat că draga mea bunică modistă nu mai este. Această pălărie mi-a trezit amintiri din mica ei prăvălie din Iași, înțesată cu pălării, toculițe și șepci de toate felurile. Ah, ce frumos!

Salopeta este Stradivarius, cine știe din ce colecție, dar într-o stare foarte bună și îmi venea ca turnată. Și nu doar atât, dar mă și simțeam foarte bine. Nu a contat că e neagră, contrar a ceea ce se spune despre negru, materialul vaporos o făcea să fie răcoroasă Ochelarii de soare H&M îmi aparțin, iar tenișii sunt Bensimon. Piesele grele sunt la C. Rochia turcoaz pătrată este Calvin Klein și sandalele aurii Prada. Dar rochia este cu adevărat senzație și cred că modelul pică bine pe orice fel de siluetă. Sunt grozave da, dar și mai grozave sunt toate pozele făcute de „sor-mea” Aura, iar eu și C. ne simțim bine în pielea noastră.

Și cu această postare declar deschisă sesiunea de apariții la rubrica: Și noi cu ce ne mai îmbrăcăm? Un mix & match de iunie, de vară, pe relax.

 

 

2 comments on “Mix & Match de vară”

 1. Maria says:

  Palaria e intradevar de senzatie! imi place si salopeta iar rochita turcoaz e interesanta 🙂
  Succes cu noua rubrica!

  Stay chic!
  Maria
  http://ro-urbnstyle.blogspot.ro

 2. Laura Bucur says:

  Maria, mulțumesc mult. Cu mare drag aștept să dai un semn când ajungi în București, poate ne vedem la o sesiune foto de-a ta, așa profi. Te pup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *