Ninina și hainele ei frumoase

Știți hainele alea foarte simple cu tăieturi ciudate pe care le vezi pe unele femei și care pică trăznet? Vă zic eu de unele acum doar că pentru copii, aceasta este sugestia mea de weekend. E o sugestie care să vă gâdile simțurile estetice, să satisfacă deopotrivă și interesele de mamă dar să bucure și fashionista din voi.

NININA – Effortlessly Kids Clothing

Hainele de la Ninina le-am descoperit la târgul Piua care a avut loc pe 1-2 aprilie în București. Am fost atunci acolo, am filmat, am pozat și nu am apucat să scriu nimic. Apoi timpul a trecut, m-am gândit că nu mai e de interes și tot așa. Dar azi gata, vreau să vedeți că existe și altfel de haine pentru copii, nu doar cele de mass market pe care riscați să le vedeți și pe alți copii. Ca-n cazurile noastre de adulți, nu?

Hainele Ninina au personalitate, sunt simple, cu design minimalist, în culori de pământ. Cam ciudat pentru haine de copii, ați spune. Dar chiar și eu, ființă colorată, îmi doresc să le văd pe copilele mele îmbrăcate și în haine cu stil și să recunoaștem că prin magazine nu prea ai șanse să găsești. Dar iată că există Ninina și intrați și voi AICI, e site-ul lor care se prezintă la fel de curat și minimalist, cu o poveste frumoasă în spate și fotografii profesioniste. Colecția capsulă 2017 se prezintă foarte, foarte fain. Eu am văzut hăinețele pe viu, la târg și seamănă izbitor cu îmbrăcămintea pentru oameni mari, sunt plăcute la atingere și au ceva, ies în evidență deși sunt foarte simple. Mișto e că s-au gândit și la băieți nu doar la fete.

Puteti intra si pe pagina lor de facebook.

De remarcat sunt și tenișii Bensimon, favoriții mei, dar iată că au vrut să păstreze linia hainelor și au adus doar culori neutre- de la crem, bej până la negru. Există și numere mai mari, pentru noi, mamele. Prețurile Bensimonilor sunt comparabile cu cele din alte magazine.

Acestea fiind zise va doresc un weekend linistit si cumpărături cu stil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *