0 comments on “Nooka in Romania”

 1. andreea@clockwise.ro says:

  glad u like it, laura

 2. Daniela Zaman says:

  Draga Laura,

  Intr-adevar, din noiembrie,

  Ceasurile Nooka au intrat pe piaţa din România

  Ceasurile Nooka au intrat pe piaţa din România prin site-ul clockwise.ro. Nooka este un brand american cunoscut pentru modul inovativ de afişaj al orei cât şi pentru designul ingenios şi calitatea materialelor folosite. Brandul se adresează tuturor consumatorilor care apreciază noutatea şi inventivitatea, în orice domeniu.

  Nooka foloseşte un sistem minimalist de display. Limbile ceasurilor normale dispar, fiind înlocuite de puncte sau linii care se aprind, câte una pentru fiecare oră sau minut. Nooka foloseşte diferite tipuri de display, toate modelele fiind disponibile în game variate de culori şi materiale precum poliuretan, aluminiu, oţel inoxidabil şi piele.

  Citirea unui ceas Nooka este intuitivă, fiind necesară doar numărarea punctelor sau liniilor “pline”. În imaginea ataşată, (NOOKA_ZENV_Purple) ceasul arată ora 6.52 AM, primele două linii verticale arătând cele 12 ore, iar ce-a de treia bară afişând minutele.

  “Nooka este într-adevăr modul neconvenţional de a spune cât e ceasul. Modul în care se citeşte un asemenea ceas pare mai ciudat la început, dar de fapt este foarte simplu. Eu m-am obişnuit cu Nooka al meu cam în două săptămâni. Acum pot spune mai repede cât e ceasul dacă mă uit la Nooka decât la un ceas clasic” a declarat Cătălin Baciu, Managing Partner Clockwise.

  Despre Nooka:

  Nooka este creaţia artistului Mathew Waldman. În 1997, în timp ce fixa cu privirea un ceas de pe peretele unui hotel din Londra a realizat cât de puţine modalităţi de a afişa ora sunt folosite până în prezent. A făcut câteva schiţe pe un şerveţel pe care l-a adus la New York şi după ce a finisat designul l-a prezentat echipei sale. Unicitatea creaţiilor sale l-a determinat să patenteze proiectul.

  Despre Clockwise:

  Clockwise este o companie care doreşte să promoveze inovaţia prin produsele importate pe piaţa din România. Misiunea Clockwise este de a oferi doar produse caracterizate prin noutate şi doreşte să satisfacă nevoia consumatorilor din România de a beneficia de produse inedite, disponibile deja pe pieţele din Europa şi Statele Unite ale Americii.

 3. Tio says:

  Da, interesante. Dar de ce sa le cumparam din Romania cind le putem comanda de pe Net la preturi mult – mult – mai mici?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *