Party in a box, un concept interesant pentru oamenii ocupați

Party in a Box, în traducere liberă: o petrecere într-o cutie. Cum adică petrecere într-o cutie? Cum vine asta? Adică e vreun chef care are loc într-un apartament de bloc mic cât o cutie de chibrit? Sau e vreo cutie din aceea mare din care iese vreo stripteusă? Nu, oameni buni, este o cutie adevărată, palpabilă, care conține tot ce trebuie pentru o petrecere (tacâmuri, pahare, decorațiuni) care are loc acasa, la birou sau la picnic. Practic primești la ușă cutia iar în maximum 30 de minute ai un set up complet pentru o aniversare, o cină romantică sau pur și simplu doar pentru o întrunire în familie.

După baloane în formă de cifre sau litere mă topesc…

Am fost puțin contrariată când am aflat pentru prima oară de Party in a Box și asta m-a determinat să aflu mai multe despre ce această idee nouă, căci da, conceptul e nou și „din ce știm noi, n-am mai văzut să existe concurență directă”, mi-a spus Anca, una din cele două jumătăți care compun Party in a Box. Tot Anca mi-a povestit că această idee este potrivită pentru oamenii foarte ocupați, care nu au timp să umble după produse deosebite. Și am fost total de acord cu ea. Mi se pare mișto să găsești într-o cutie TOT ce-ți trebuie pentru o petrecere, de la confetti la stand de tort și decorațiuni. Toate produsele din cutie sunt premium și de unică folosință.

Uau! Vedeți ce frumoase sunt decorațiunile brioșă de mai sus? Eu le-aș păstra în casă pe post de abajur, jur.

Până acum se pare că Party in a Box a avut succes la companiile corporatiste unde, se știe, se organizează frecvent petreceri la birou. Mie mi se pare faină ideea, plus că te scapă de grija alergatului după produse sau de grija spălatului veselei, sau mai mult decât atât, eviți plasticăraia aia albă urâțică tare. De asemenea, mi se pare potrivit și pentru un party de copil, nu? Cutia asta explodează de culori pur și simplu.

Pe site găsiți multe cutii inspiraționale, se pot cumpăra exact configurațiile de acolo sau se poate adapta în funcție de preferințe. O astfel de cutie costă între 100 de lei și 600 de lei. Partea faină e că în această săptămână, până la Florii, Party in a Box oferă o reducere de 10% la orice cutie comandată.  Practic mai este doar o zi, dar măcar puteți urmări pagina lor de FB și să faceți surprize frumoase colegilor sau celor apropiați.

Imaginile aparțin exclusiv Party in a Box.

Mulțumesc Anca pentru răspunsurile tale colorate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *