Recomandări de weekend pentru părinți

Azi mi-am propus să vă fac câteva recomandări legate de cum să-ți petreci timpul în weekendul ce urmează (7-8 mai).

Pentru că avem parte de o primăvară destul de capricioasă este destul de greu să-ți faci un program în aer liber cu copiii. Și cum mâine, sâmbătă 7 mai, se anunță ploi sporadice vă invit la un eveniment foarte interesant organizat de WAHM (Asociatia Work at Home Moms): Ziua porților deschise, ateliere, joacă și voie bună, între orele 10-16, la Casa Rudolf Steiner(Str. Visinilor nr. 17, langa Hala Traian). Ziua Porților deschise va găzdui o serie de ateliere de culoare și bucurie, având ca traineri, mame din comunitatea WAHM. Orarul acestor ateliere îl puteți afla din pagina FB a evenimentului, adică AICI.

portideschise

 

 

 

 

 

O a doua recomandare ține de lectură. Este vorba despre un articol scris de specialistul în parenting Otilia Mantelers pentru blogul Adevarul. Probabil că mulți părinți interesați de acest parenting modern sunt la curent cu tot ceea ce scrie Otilia, dar acest articol mi se pare foarte, foarte bun și util. Sau cel puțin eu m-am regăsit în el. Este un articol despre părinți și intimitatea lor sexuală. În același text, Otilia lansează invitația la conferința ‪#‎UmbreleIntimității‬ cu Esther Perel (expert mondial în reaprinderea pasiunii în viaţa de cuplu. Înscrieri aici: http://otiliamantelers.ro/esther-perel-in-bucuresti/

Totodată, lansez și o invitație către părinții pasionați de muzică și concerte. Acei părinți care înainte de a avea copii au avut o viață mondenă activă, oameni care nu au lipsit de la nici un concert important din București, care weekend de weekend și-l petreceau undeva, ori în vreun club, ori la Vama Veche. Pentru acei părinți lansez eu în eter invitația de a nu rata concertul trupei britanice JAMES. Scriu cu majuscule ca să se vadă bine. Concertul va avea loc pe data de 11 iulie, pică într-o luni, la Teatrul de vară Herăstrău. Detalii despre cum putetți procura biletele AICI.