Scaune Kartell personalizate în stil Tokidoki

E trecut de ora 9 dar încă e miercuri, deci e zi design. Design cu scaune.

M-am luat cu treaba azi și nu am apucat să vin cu sugestia de design. Și pentru că am avut treabă cu jucării Hasbro mi-am amintit de jucăriile Tokidoki, preferatele de la începuturile blogului.

Așa am aflat că Tokidoki a colaborat cu clasicul Kartell, unul din cei mai importante nume din industria mobilierului din lume. Împreună au scos două modele de scaune imprimate cu celebrele ilustrații marca Simone Legno.

 

 

Când am descoperit ce chestii faine putea să facă ilustratorul italian Simone Legno am rămas iremediabil îndrăgostită. Brandul său numit Tokidoki, care în japoneză înseamnă câteodată (Sometimes), are la ora actuală foarte multe produse în portofoliu și multe colaborări cu branduri internaționale. Intrați pe site și găsiți toate nebuniile din lume.

 

Nu am starea necesară de a scrie foarte multe. În jurul meu sunt chițăieli și mormăieli. Ba o ceașcă de lapte spartă, ba un strigăt de dans, ba o cerere de a citi din nu știu ce carte cu urși, culmea e că urși japonezi ca să fiu în ton cu articolul.

Deci, printre vociferări de copii, vă spun atât, în septembrie 2017 Kartell a produs 2 scaune semnate de Tokidoki. Uh! nu-mi vine să cred că am spus chiar și atât.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *