Despre o ploaie, un blog, un curs despre blogging și-un video

Afară toarnă cu găleata. Nu-i rău, chiar îmi place, mai puțin hainele ude de pe mine, dar într-o oră le schimb, nu-i bai.

Dacă voi ați ajuns deja acasă și v-ați instalat comod în fotolii, eu zic că e un moment bun să priviți și un video făcut de persoana care scrie aici, adică de mine. Un fel de vlog, de haul, de ce vreți voi. M-am jucat cu 2 produse de la Yves Rocher, primite în cadrul cursului de blogging de săptămâna trecută.

Se pare că 2017 este anul cursurilor pentru mine.

Citeam, zilele trecute, un articol scris de Andressa pe blogul ei cum că “banii chiar aduc fericirea”. Secretul ar fi să cheltuiești bani pe experiențe, nu pe lucruri, spune ea și o arată și studiile. Ideea e că lucrurile – pantofii, gențile, hainele – aduc fericire de scurtă durată, pe când lucrurile se schimbă dacă mergi într-o vacanță sau încerci ceva nou sau mergi la un curs sa înveți altceva decât ce ai făcut în școală. Le ții minte toată viața.

Așa și cu mine.

Joia trecută am ajuns, pe o zi toridă, la seminarul „Blogger începător: Cum ajungi să câștigi din blogging?” susținut de Andressa.Mi-a plăcut, a fost o experiență tare plăcută, iar ziua a trecut iute.

– În drum spre casă chiar mă simțeam vinovată că nu mă gândisem deloc la fetele mele  –

De ce a trecut așa repede?

Păi în primul rând totul s-a întâmplat pe modul relaxat, fiecare participant și-a spus povestea sa interesantă, Andreea a fost o profă faină, iar invitații peste așteptări. Cel puțin, Ioana Dumitrache, blogger de beauty, a fost surpriza zilei pentru mine. Nu știam mai nimic despre ea și blogul ei, dar mi-a plăcut atitudinea ei tranșantă și directă. L-am cunoscut și pe Dan Cruceru de la Taticool despre care habar nu aveam că e de la mine din oraș (Focșanigeles).

Tot aici am cunoscut-o și pe bloggerița Roxana Dulgheru și m-am revăzut cu Nicoleta Ababei de la Mama pe toc. V-am spus, a fost o zi frumoasă.

Nu vreau să lungesc foarte mult textul, aș vrea să spun că cel mai mult mi-a plăcut la acest curs proba practică. Au fost 3 echipe care au primit un brief/temă de la câte un brand. Eu am nimerit pe Yves Rocher. Au mai fost parteneri:Betty Ice și Medi Help International.

Adhoc a trebuit să ne punem mintea la contribuție și să ne gândim cam cum am face noi o promovare brandului pe social media. Trei fete din echipa mea am făcut o filmare scurtă cu produsele Yvers Rocher și l-am postat pe facebook. Îl puteți vedea AICI.

Apoi ne-am jucat cu imaginile, cu foto și am scos ce vedeți mai jos.

Când am ajuns acasă, deși fetele mă așteptau ca pe pâinea caldă, am reușit, pe repede-înainte, să pun la cale un scurt video despre două din produsele pe care le-am primit de la Yves Rocher. Puteți urmări mai jos și să vă amuzați, dar doar de fața mea.

 

PS: Laptele demachiant care nu necesită folosirea dischetelor de vată e foarte tare. Este exact ce ai nevoie când te grăbești. Te dai bine-bine cu el pe față și ochi, nu te ustură deloc ochii, apoi te speli iar bine-bine și nici urmă de machiaj sau mascara, să nu zic iar rimel. :)) Iar pielea nu o simți uscată sau că te strânge.

Acesetea fiind spuse, vă mulțumesc că ați venit pe blogul meu.  Dacă v-a plăcut aici și vreți să fii la curent cu ceea ce scriu, vă rog să dați un like paginii de Facebook a blogului aici sau să vă abonați prin e-mail. Vă mai aștept. Cu bine!

Save

2 comments on “Despre o ploaie, un blog, un curs despre blogging și-un video”

  1. Nico says:

    Mi-am facut timp sa citesc articolul tau pe-ndelete! Am luat o pauza, stau comod pe canapea si ma delectez cu gandurile tale frumoase, asezate pe blog! Ma bucur ca ai avut o experienta atat de interesanta si iti multumesc ca ai impartasit-o cu noi! Filmuletul imi place tare mult! You rock!

  2. Laura says:

    Nico, ești tare drăguță.
    Mi-a plăcut mult să ne revedem acolo și sper că vom sta la aceeași masă la Social Media for Parents. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *