Romanian Fashion Philosophy, un regal de design vestimentar la Palatul Bragadiru

Între 21 și 24 martie 2017, Palatul Bragadiru va fi gazda unuia din cele mai importante evenimente de fashion din România la ora actuală, Romanian Fashion Philosophy. Deși aflat la abia a doua ediție, RFP s-a consacrat încă din 2016 ca fiind un eveniment de top ce oferă ocazia celor mai talentați dintre absolvenții facultăților de design vestimentar să se afirme.

Eu nu am reușit anul trecut să ajung în niciuna din zile iar anul acesta sper măcar o zi să văd cu ochii mei. Dacă nu, pot urmări live pe canalele FashionChannel Italia și Fashioninsider tot evenimentul pentru că ele vor transmite în întreaga lume cea de-a doua ediție a Romanian Fashion Philosophy. Iar Ladypink este  oficial susținător media al evenimentului.

Deschiderea Romanian Fashion Philosophy va fi făcută de o colecție realizată de studenții de la UNArte, colectie coordonata de Venera Arapu, iar ultima prezentare din cadrul evenimentului va avea loc vineri, 24 Martie, de la ora 22.00, și va aparține reputatei creatoare de modă Agatha Ruiz de la Prada.

Tot prima zi din această ediție va fi dedicată tinerilor designeri și concursului special organizat pentru ei – Romanian Fashion Design Talent Competition.

Universitatea de Arte va prezenta pe toată perioada evenimentului și o expoziție cu tema experimentală realizată de studenții anului I la modă-design vestimentar din cadrul UNArte Bucuresti.

AGERPRES va expune la Romanian Fashion Philosophy AW17/18 mai multe fotografii care conduc spre o călătorie în timp, prin istoria modei din România.

Mai multe detalii în timp real pe pagina FB a evenimentului. Mai multe informatii, programul în detaliu al evenimentului și ultimele noutăți vor fi disponibile pe www.FashionPhilosophy.ro

Voi reveni cu știri, informații și detalii după ce va începe evenimentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *