10 perechi de sneakers pe care i-aș alege pentru o toamnă confortabilă

În această vară nu am purtat deloc sneakers. Foarte rar am încălțat tenișii mei preferați Bensimon. Papucii au fost pe primul loc. Nici măcar sandale nu am suportat.

Din păcate, toamna este la colț și va veni timpul să mă despart de papucii mei de zi cu zi. Asta e valabil și pentru voi. Gândul mă duce inevitabil la cele mai comode și confortabile încălțări: sneakers-ii.

Deși de 1 an de zile nu trebuie să mă mai deplasez către job, nu am uitat cum e goana inevitabilă de dimineață, mai ales cu doi copii care trebuie duși la școli și grădinițe. Deci agitația de dimineață tot există. E drept că nu-mi mai pun așa încrâncenat problema îmbrăcatului matinal, dar ea există.

De ce voi alege mereu sneakers-ii?

Trei mari avantaje ale sneakers-ilor:

  1. Sunt versatili, adică pot fi purtați atât cu pantaloni cât și cu rochii sau fuste. De fapt în ultimii 2 ani am tot observat această tendință majoră de a fi purtați cu rochii.

  2. Sunt atemporali. Îi poți purta și vara, și până târziu în iarnă. 

  3. Modelele de talpă variază foarte mult la înălțime, așa că se potrivesc bine și celor care nu sunt foarte înalte sau nu au gambe foarte subțiri.

Așa că am făcut o mică documentare online în privința modelelor oferite de diferite branduri. Vreau să vă arăt de la perechea râvnită (dar destul de greu accesibilă ca preț) de la Hobirama sau Jeffrey Campbell până la opțiunile cotidiene de la Zara sau Reserved.

Iată alegerile celor mai mișto perechi de sneakers, desigur după gustul meu.

1.

Sneakers negri Y-3 KAIWA de la Ankl

 

2.

Sneakers gri JEFFREY CAMPBELL de la Yoox

3.

Sneakers gheată MM6 MAISON MARGIELA de la Yoox

4.

Sneakers roz LIU JO de la Yoox

5.

Sneakers roz pastel CHAMPION de la Shopbop

6.

Sneakers alb ALICE+OLIVIA de la Shopbop

7.

Sneakers colorat JEFFREY CAMPBELL de la Shopbop

8.

Sneakers de la Hobirama

 

9.

Sneakers all nude de la Zara

10.

Sneakers fucsia VERSACE de la La Vestimenta

Această ultimă pereche am pus-o special ultima pentru că ea a fost de vânzare la ultima ediție de Love Yard Sale. Pe pagina La Vestimenta veți găsi multe surprize de genul acestei perechi de sneakers noi, Versace, la un preț mai mult decât corect. Nu mic, dar față de prețul din magazine e totuși o diferență.

În încheiere aș vrea să vă mai spun ceva:

Cu siguranță o să chicotiți în privința prețurilor mari și asta cam așa e. Dar gândiți-vă că mai bine investiți într-o singură pereche de sneakers și bună, știi că ai dat un ban dar sunt trainici, sunt cool și sunt șanse destul de mici să mai vezi și la altcineva, decât să-ți iei ceva ieftin dar să fie rigizi, incomozi și în picioarele altor 10 persoane din jur. Eu pe acest principiu funcționez. Desigur, atunci când îmi permit.

Dacă ți-au plăcut alegerile mele, te invit să dai subscribe aici pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmărești și pe facebook – AICI sau pe Instagram – AICI. Mulțumesc.

2 comments on “10 perechi de sneakers pe care i-aș alege pentru o toamnă confortabilă”

  1. Mirela says:

    Mi-a placut articolul, multumesc pentru recomandari.

  2. Laura says:

    Cu multă plăcere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *