Mâine testez cât de real este Black friday la Fashion days

Later edit: Am promis că revin cu informații noi legate de acest Black Friday de pe Fashion Days. Teoretic, joi seara, pe 17 noiembrie, s-a dat startul la reduceri pe site doar din aplicația de mobil. Din păcate nu au făcut față, nu au fost pregătiți și drept urmare era down. Inacceptabil din punctul meu de vedere, mai ales că au avut campanie tv puternică pe această idee.  Am mai încercat în jurul ore 12 noapte, a funcționat un pic dar foarte lent. La ora 3 noaptea, într-una din trezirile mele nocturne, mergea brici doar că nu vedeam prea bine șiu am lăsat baltă operațiunea. Am reluat dimineață și am reușit să comand 2 produse, cele de mai jos. Papucii Birkenstock sunt chiar la un preț bun, iar geanta e și ea în regulă doar că am emoții că nu știu cum arată. Dezamăgirea a venit când am constatat că geanta Love Moschino pe care am urmărit-o ceva vreme nu era la reducere și totuși s-a epuizat. Alte produse am constatat că nu aveau prețuri foarte mici, deci în concluzie acest Black Friday la noi în țară nu e big deal.

fashion-days

Azi mi-am propus să fac un exercițiu legat de acest mult așteptat Black Friday. Vreau să testez cât de reale sunt reducerile în această vineri, 18 noiembrie 2016. Eu nu am cumpărat nimic, niciodată de niciun Black Friday dar știu de la TV sau de la cunoștințe că ar fi o mare țeapă, cel puțin la noi în România. Mulți ridică prețurile cu câteva zile înainte pentru a avea de unde să scadă în Vinerea neagră, asta pe lângă defectul tehnic pe care majoritatea magazinelor îl au (toate site-urile sunt down).

Am ales magazinul online Fashion days. De ce? Pentru că este unul din cele mai populare din mediul online și are până la 90% discount la sute de mii de produse. Varianta cea mai sigură pentru cumpărături de succes este să îți instalezi aplicația pe telefon, apoi să-ți pui în favorite articolele pe care ți le dorești iar mâine la prima oră să dai startul la cumpărături. M-am orientat către zona de încălțăminte, am ales modele care îmi plac mie cel mai mult, din cele de brand  scumpe. Le-am adăugat deja la favorite și sunt curioasă dacă mâine vor intra în cursa reducerilor de Black Friday.

birkenstock_219

Birkenstock 219 lei

ck_219

Calvin Klein 219 lei

desigual_659

Desigual 659 lei

frye_399

Frye 399 lei

gas_329

GAS 329 lei

moschino_639

Moschino 639 lei

glavan_699

Mihaela Glăvan 699 lei

napapijri_399

Napapijri 399 lei

Ia să vedem Fashion days cât de mult ne răsfeți de Black Friday.

Chiar, voi faceți cumpărături de Black Friday?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *