Caini, multi caini si un vis implinit

Nici nu stiu cum sa incep acest post, sa povestesc ce weekend frumos am avut, sa spun ca revin cu un subiect obsesiv: „cainii”sau sa strig in gura mare ca in sfarsit mi s-a indeplinit un vis…Toti apropiatii stiu cat de mult imi plac cainii dar putini stiu ca de atata amar de vreme eu nu am reusit sa ajung la un concurs de caini. Ei bine, in acest weekend, la Slobozia a avut loc expozitia CACIB si, mai mult sau mai putin impinsa de la spate, am reusit sa-mi iau familia si sa mergem la locul cu cei mai multi catei de rasa pe metru patrat. Marea mea multumire sufleteasca este…de fapt sunt mai multe asa ca ordinea este aleatorie. Am reusit in sfarsit sa-i vad in carne si oase pe draga mea prietena Irina&co, mama de bebe si de cutu (asa cum bine si-a spus si blogului ei personal www.bebesicutu.com). Si pentru ca vorbesc de cutu, trebuie sa dedic o paranteza mai mare pentru Sami, superbul exemplar Tosa, pe numele ei intreg Wasami Nik Majestic, o stiam din poze, de mica, mica, dar in realitate e un deliciu de catel, frumos si cuminte cum rar am vazut. Dar in special frumos pentru ca nu degeaba a castigat titlul Campion de Romania la clasa juniori! Mi-ati intrat la suflet!

Doi, sunt multumita pentru ca am vazut atatea exemplare frumoase de caini si rase pe care le stiam din poze, de exemplu Lupul Alb sau Marele ciobanesc elvetian, dar nu le vazusem si live. Multi Terranova, mai ales l-am revazut pe Buff, adica Terranova landseer, multi labradori, superbi cei negri, multi caucazieni, dar si un Bobtail. Dar sunt multumita pentru ca la acest concurs nu am venit singura si ca am reusit sa-i aduc pe Eva mea sa vada multi catei la un loc, iar iubitul meu sa vada ce inseamna pasiunea mea si ii multumesc. In pofida vremii de cacao, pentru ca batea un vant de-ti intrau toate gunoaiele in gura cand vorbeai, m-am simtit extraordinar in micul Paris, pentru ca expozitia s-a desfasurat in complexul Hermes de langa Slobozia, acolo unde troneaza replica turnului Eiffel si ranch-ul din Dallas…

Am plecat spre casa radiind!

Nu vreau sa mai plictisesc prin vorbe, imaginile fac cat o mie de cuvinte. Admirati-le!

2 comments on “Caini, multi caini si un vis implinit”

  1. Ma bucur enorm ca ati reusit sa veniti! Multumim ca ne-ati sustinut si ati fost alaturi de noi acolo! Delicios postul :D!

  2. Laura Bucur says:

    Merci mult Irina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *