Grupul Bloggerițelor din România are cele mai faine fete

Nu exagerez cu nimic când afirm în titlu că Grupul Bloggerițelor din România are cele mai faine fete în compoziție, ca să zic așa. Nu mai știu exact momentul în care am aderat la acest grup pe FB dar să tot fie vreo 2 ani și sunt tare mândră că sunt aici. În acești 2 ani m-am crucit ce discuții și dialoguri au loc și la ce nivel! Oi fi și eu puțin în urmă cu tehnologia, nu zic nu, dar fetele din grup sunt meseriașe. Pentru cei care nu știu,  Grupul Bloggerițelor din România este un grup de pe FB, cu 1500 și ceva de membri, toate exclusiv femei, a cărui regulă de bază este ca fiecare să aivă blog, un blog personal adică. Sunt și niște reguli dar de mult bun simț cum ar fi faptul că GBR nu acceptă postările de auto-promovare şi nici cele offtopic. În rest, feicare e liber să întrebe ce vrea sau să afle ce dorește pentru că sigur găsește și un răspuns.

Am învățat și învăt în continuare foarte multe chestii importante necesare în gestionarea unui blog, aflu o grămadă de lucruri importante despre ce înseamnă social-media, blogging și networking. Așa am cunoscut-o și pe Alexandra, unul din oamenii de bază ai grupului, moderator principal și unic dacă nu mă-nșel. Cu ajutorul Alexandrei am reușit să-mi scot blogul dintr-un mare gaură neagră, era plin de viruși, era aproape distrus. A durat 3 luni să-l resusciteze dar cel puțin acum este ca nou. Ce e fain e că aici, în acest grup, toți oamenii dau ce e mai bun din ei, împărtășesc din cunoștințele lor, dau informații gratuite și dezinteresate, ceea ce mi se pare un gest destul de rar întâlnit. În GBR sunt multe bloggerițe cunoscute, cu unele din cele mai tari bloguri din Ro, care la rândul lor nu se sfiesc să întrebe dacă au o problemă care nu rămâne fără răspuns.

Așadar, femei cu blog din toată România, uniți-vă! Pentru cele care încă nu știu de acest grup nu ezitați să solicitați aderarea la el. Toate bloggeriţele din România să strige prezent!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *