Octombrie, ultima lună de înscrieri la artcademy® fashion business school

logo-artcademy

Înscrierile pentru cea de-a doua serie artcademy® fashion business school se desfășoară pe toată durata lunii octombrie. Cursurile, oferite în România de CODECS împreună cu L’Institut Supérieur  Spécialisé de la Mode din Paris (MOD’SPÉ Paris), vorîncepe în luna noiembrie pentru cele două specializări – Fundamentals of Fashion și Fashion Marketing and Design.

Programul artcademy® pune accentul pe componenta de business din fashion și se adresează tuturor celor interesați să dobândească o calificare în domenii precum styling, fashion buying, fashion marketing, fashion/network coordinating, visual merchandising, sourcing sau product/ brand management, dar şi celor care vor să își aprofundeze cunoștințele într-un mediu profesionist, la standarde internaționale. Mai mult decât atât, absolvenții vor primi un Certificat Profesional de Management în Modă recunoscut în România și acreditat de Federația Franceză de Prêt-à-Porter Feminin.

Noua structură a programului facilitează accesul la cursuri pentru toate persoanele interesate, indiferent de regiunea în care își desfășoară activitatea. Curricula îmbină pe parcursul anului academic studiul clasic (cinci Şcoli Rezidenţiale – cu durata de o săptămână, patru în România şi una la Paris) cu studiul individual în sistemul open-learning.

O altă noutate a acestui an este faptul că, pentru această serie, artcademy® fashion business school va rambursa integral taxa de înscriere primilor 3 absolvenţi cu cele mai bune rezultate, la un an de la absolvire. Taxa de înscriere pentru un an academic la artcademy® este de 5.000 euro + TVA. Însă toți cei interesați de mecanismele unui business de modă au posibilitatea să aleagă cursurile pe care să le urmeze din cadrul programului. Astfel, oricine este interesat de un curs anume din cadrul artcademy®se poate înscrie numai la cursul respectiv, fără a fi nevoit să urmeze întreg programul școlii. Pentru trei zile, ei vor împărtăși experiența cursanților programului artcademy® – participarea la cursuri susținute de lectorii MOD’SPÉ Paris, acces la materialele de studiu, posibilitatea de a se implica în activități practice și analizarea unor studii de caz. Participarea la un curs cu durata de trei zile costă 290 euro + TVA, iar persoanele care se înscriu la trei cursuri primesc bonus participarea gratuită la un al patrulea curs, la alegere, din programa artcademy® pentru această serie.

Lectorii artcademy® sunt lectorii MOD’SPÉ Paris, care vin în România special pentru a susține cursurile școlii. Cei mai mulţi dintre ei sunt practicieni, profesioniști cu ani de experiență în fashion la nivel internațional în companii precum Kenzo, Chanel, Balmain, Levi’s, Galeries Lafayette, Etam, Celio, Nina Ricci, GAP, etc. Materia este structurată astfel încât să poată oferi o aplicabilitate imediată a subiectelor studiate, prin studii de caz și prin interacțiunea cu lectorii MOD’SPÉ Paris.

Cursurile artcademy® sunt organizate cu predare atât în limba engleză cât şi în limba română. Pentru înscrieri şi informaţii despre artcademy®, un consultant va sta la dispoziţie la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: office@artcademy.ro.

De asemenea, mai multe detalii se regăsesc pe site-ul oficial al programului www.artcademy.ro, www.facebook.com/artcademy sau pe grupul nostru LinkedIn – artcademy fashion business school.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *