Plastilina galbenă, la loc de cinste între paginile unui album de modă

O să râdeți acum că e hazliu dar când cauți disperat un lucru de care esti sigur că în urma cu 10 minute era lângă tine ți se cam șterge zâmbetul de pe față. La noi dispar lucruri din casă în mod misterios. Partea frumoasă e că le regăsim, după zile bune de căutări, în locuri cel puțin ciudate.
De pildă, într-o seară fetele s-au jucat cu plastilina și dupa ce s-au săturat am început împreună să strângem dar când să băgăm plastilina galbena în borcan ia-o de unde nu-i. Am căutat aproape peste tot. Într-un final am abandonat căutarile sperând că va apare la un moment dat.

fashion-decade-1 fashion-decade-2
Peste vreo câteva zile am căutat ceva în raftul cu cărți și mi s-a părut că una din cărțuliile mele despre modă era cam umflată și când o scot ce credeți că găsesc printre filele ei? Da, plastilina galbenă, lipită ștrașnic dar la loc de cinste între paginile unui album de modă. Păi să mai zică cineva că așchia sare departe departe de trunchi, Mia mea de nici 3 ani are de mică veleități de fashionistă.

fashion-decade-3

În altă zi a dispărut tableta. UAU! Tableta, ăsta da mister. Timp de 2 săptămâni nu a fost de găsit, nimeni nu știa nimic, deși amândouă bâzâiau după tabletă. Noi ăștia mari ne bucuram cumva dar eram și intrigați de situație. Între timp am găsit-o absolut întâmplător, era băgată într-o cutie de depozitat diverse. Dar nu căzută din întâmplare, ci atent indesată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *