Invitație la fapte bune. Un cadou pentru fiecare copil de la casa de copii din Domnești

Dental One este un centru stomatologic. În mulțimea de cabinete din București care au acest profil și conțin în nume afixul “dent” nu am spus nimic deosebit. Ce face cu adevărat specială această clinică sunt oamenii din spatele Dental One care de mai bine de 2 ani ajută copiii de la casa de copii Lidia din Domnești.

În acest an, oficialii centrului de stomatologie au hotărât să facă un pas înainte și au demarat o acțiune caritabilă, în prag de sărbători, în încercarea de a aduce zâmbete tuturor acestor copii.

Joi, pe 7 decembrie, am participat la o întâlnire foarte frumoasă la sediul clinicii, unde am fost invitată să aduc un mic cadou, pe care să-l las sub brad, pentru copiii din Domnești. Împreună cu alți jurnaliști și bloggeri, unde fiecare a venit cu un mic dar, am făcut un tur al clinicii, am stat la povești și ne-am delectat într-o atmosferă de Crăciun cu cântece și șansonete interpretate de Izabela Barbu (Jazabel numele de scenă). La final am primit câte un voucher în valoare de 150 lei pentru tratament stomatologic.

Știți care e partea frumoasă? Până pe 20 decembrie și voi puteți să aduceți un dar care să conțină orice credeți că i-ar fi de folos  unui copil (Casa Lidia are copii cu vârste cuprinse între 3 ani și 20 de ani) și veți primi acest voucher valoric care, zic eu, nu este de lepădat.

Câteva cuvinte despre Dental One

Centrul Dental One se află într-o zonă foarte frumoasă, undeva pe strada Clucerului (aproape de Arcul de Triumf), o zonă cu niște case superbe. Nu-mi dau seama cum este în timpul unei zile obisnuite de lucru, dar eu când am fost la eveniment parcă am fost la deschiderea centrului. Deși funcționează din 2013, totul era impecabil.

Recepția cu așa-zisa sală de așteptare era practic un lounge foarte mare și cozy. La parter era un cabinet care arăta realmente SF, holul și etajul erau marcate de lucrări ale unui artist, Jackson Pollock style, care dădeau un aer boem și prietenos. Fiecare cabinet avea o altă întrebuințare, unul era pentru estetică dentară, altul era pentru lucrări gen implanturi, la demisol era imagistica și tot așa. Important de reținut e că această clinică oferă toate serviciile medicale ce fac parte din aria stomatologiei, inclusiv chirurgie orală. Ce mi-a placut foarte mult este că deviza acestei clinici este grija pentru pacient. Practic, ai parte de o consiliere pe înțelesul omului fără studii de specialitate.

Ce poți face chiar tu

Până pe 20 decembrie poți aduna într-o cutie alimente, jucării, hăinuțe sau cărți pentru copii până în 20 de ani. Le poți ambala sau nu, depinde de ce timp ai, dar important este să aduci cutia la sediul Dental One. Cei de la clinica vor aduna toate cadourile și le vor duce la casa Lidia din Domnești, unde cei peste 20 de copii fără părinți se vor bucura de atmosfera de sărbătoare.

Hai să facem împreună o faptă bună!

Dacă ți-a plăcut articolul te invit să te abonezi pentru a primi noutățile dar poți da și like paginii fb a blogului, adica AICI.

Sursa foto: pixabay.com

PS: Eu am decis să dăruiesc voucherul de 150 lei. Îmi place să văd zâmbete pe chipul cuiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *