Despre mine

foto_about

Bine ai venit!

Sunt Laura și acesta este blogul meu Laura Bucur – stil de mamă.

Am două blonde minunate: Eva și Mia, cu o diferență de 3 ani între ele.

Am fost crescută în spiritul bunului gust de o mamă desenatoare și o bunică modistă. Am studii de artă plastică dar şi experienţă de câțiva ani în presa scrisă iar tot de câțiva ani buni sunt art director într-o agenţie de publicitate.

Mi-am facut blog în anul 2006, o perioadă de pionierat a blogosferei româneşti, din dorința de a arăta celor care mă cunosc dar și celor care nu mă știu care sunt lucrurile care mie îmi plac și mă reprezintă.

Mă interesează moda, designul, arta contemporană și scriu despre oricare din acestea ca iubitor și consumator de cultură urbană.

Consider că pentru a fi mama nu este o datorie pe care fiecare femeie este obligată să o îndeplinească pentru a fi considerată împlinită și acceptată de societate. Cu toate acestea, momentul când eu am devenit mamă m-a schimbat mult, mi-a rearanjat prioritățile și mi-a lărgit orizontul preocupărilor.

În mod firesc, blogul a suferit și el modificări în sensul că printre temele preponderente se află acum și parentingul. Însă doar în sensul împărtășirii unor experiențe personale, fără să dau lecții, cel mult sfaturi prietenoase.

Nu sunt perfectă, nu am răspunsuri la marile întrebări ale omenirii, nu aș promova niciodată un produs sau serviciu în care nu cred și nici nu vânez evenimente mondene doar ca să îmi fac poză la panou.

Aceasta sunt eu: un stil de mamă.

Dacă vă place ceva de aici vă aștept să urmăriți și pagina oficială de Facebook dar și contul Instagram.