LOVE yard sale

IMPRESII după cea de a treia ediție LOVE YARD SALE, din data de 4 aprilie 2015.

E puțin impropriu să spun că LOVE Yard Sale este la a treia ediție când de fapt este la prima desfășurare sub acest nume frumos. Dar trecerea de la When LOVE is for SALE – când destul de puțină lume asocia numele cu un târg de tip Yard Sale – la LOVE Yard Sale a fost lină, graduală și benefică. Recunosc, timp de o lună s-a muncit intens și chiar dacă 4 aprilie a trecut, muncim în continuare cu drag și spor pentru ca LOVE Yard Sale să devină o tradiție.

Am avut emoții, mari aș spune. Am fost foarte agitată, nici măcar nu reușeam să mă concentrez asupra lucrurilor pe care participantele le aveau de vânzare. Eram ca un titirez, de colo-colo mă mișcam, încercând să fac lucrurile să se desfășoare cât mai bine și firesc. Abia spre finalul zilei am reușit să mă depresurizez și să observ și eu ce a mai rămas de vânzare pe la fete. A fost o ediție frumoasă, cu soare, lume și multă voie bună, așa cum  mi-am dorit. După cum spuneam, am muncit și cu siguranță nu as fi reușit fără ajutorul bunei mele prietene C, căreia îi mulțumesc din suflet și despre care știu că deja a dat de gustul LOVE Yard Sale și nu se vă lăsa ușor.

Încă mai avem multe de învățat, recunosc, dar din mers le prindem și le facem pe toate. Sunt încântată că partea cu donațiile pentru căței a mers foarte bine, sunt încântată că Busy Bee a reușit să vândă multe jucării și din fonduri să împartă 50% pentru copii de la spitalul Fundeni, sunt încântată că toate cele 23 de fete participante au reușit să vândă dar să și cumpere în acea frumoasă zi de primăvară.

Știu că la finalul zilei stăteam în pat răpusă de oboseală, dar una din aia plăcută, și încercam să-mi dau seama ce simt. Era o mare învălmășeală de păreri în capu meu. Abia a doua zi am realizat că a fost o zi frumoasă așa cum ne-am dorit.

Vă mai aștept și la următoarea ediție LOVE Yard Sale.

PS: Mulțumim partenerilor media și tuturor celor care ne-au susținut pe rețelele de socializare.

 

dsc_2894