3 recomandări de activități pentru weekend

Pentru că este vineri și începe weekendul vă propun 3 recomandări de activități pe care să le faceți în aceste zile, doar în București. Toate 3 propunerile consider că sunt potrivite chiar dacă ai copil chiar dacă nu. Mie mi-ar plăcea să ajung la toate 3, să vedem dacă reușim să ne sincronizăm.

Primul eveniment pe care-l recomand și pe care ar trebui să nu-l ratați, mai ales dacă aveți copii, este târgul Piua organizat de Breslo. Piua este un târg pentru copii și părinți liberi și se află la cea de a doua ediție. Va fi un weekend întreg de distracție cu mâncare și shopping alternativ, cu workshpuri și diverse ateliere, teatru, muzică și toate se întâmplă la Impact Hub. Detalii despre evenimentul Piua găsiți în pagina lor FB. Vor fi multe ateliere interesante pentru copii, pe 1 și 2 aprilie, dar care necesită o rezervare în prealabil.

Intrarea este liberă.

Al doilea eveniment pe care aș vrea să vi-l recomand este dulce, dar un dulce sănătos, venit de la natură. Târgul Național al Mierii are loc începând de azi, 31 martie, până duminică, 2 aprilie, pe B-dul Ficusului, în București, desigur. Cei peste 100 de participanți vor fi prezenți cu produse apicole românești obținute direct din stupină, suplimente alimentare pe baza produselor stupului, apicosmetice și alte produse apicole. Și aici aș vrea să duc fetele. Detalii despăre eveniment găsiți pe pagina FB a evenimentului.

Și cel de-al treilea lucru pe care puteți să-l faceți este să trageți o fugă la un eveniment de fashion, normal că nu putea lipsi din lista mea o recomandare de acest gen. Este vorba de Art Fashion Fair, care are loc pe 1 și 2 aprilie, la Maison 13, undea aproape de Grădina Icoanei. Programul este de la 12 la 8 seara. Aici veți găsi designeri români de îmbrăcăminte și accesorii, decorațiuni pentru casă și produse organice. Detalii despre târg găsiți pe pagina de FB.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *