Ce putem face în weekendul 19 – 20 mai în București?

Yeey! Începe weekendul.

Ce putem face în weekendul 19 – 20 mai în București? Mai bine-zis ce nu e de făcut în acest oraș. Uneori am senzația că sunt atât de multe evenimente în orașul ăsta că nu le mai putem face față. Evenimente interesante care se și suprapun, din păcate, dar e bine că se întâmplă și că la multe dintre acestea poți merge cu copiii, așa ca mine.

Pentru că fluxul de informații este foarte mare mă gândeam să le ordonez puțin aici, poate vă face cu ochiul ceva sau poate combinați mai multe într-o zi. Cine știe.

Mâine învăț despre bani

Eu mâine voi fi până la ora 14 prinsă cu un eveniment fain, cred și sper că unul din cele mai mișto de până acum. Este vorba de „Liber la educatie sau educatie la liber?”, unde Speakerii evenimentului sunt Oana Moraru & Adrian Asoltanie, iar invitati speciali: Gáspár György & Carmen Iorgulescu. Doamneee, toți unul și unul.

A, ce e fain aici e că pot s-o iau și pe Eva, va participa la 2 ateliere gratuite pentru copii, dintre care unul va fi chiar cu Adrian Asoltanie, dresorul de lei. Aș vrea să menționez că aceste eveniment este organizat de agenția de PR Mozaic Media și mi-a plăcut foarte mult toată promovarea acestui eveniment de senzație.

Detalii eveniment aici: https://www.facebook.com/events/176934552957345/

După ce se termină conferința aș putea să ajung, începând cu ora 16.00, la deschiderea unui superb magazin cu obiecte vintage Snobbish Society . Aici e ceva special pentru că cele două fete care se ocupă de showroom s-au cunoscut ghiciți unde? La Love Yard Sale, da, ca să vedeți ce frumoasă comunitate avem. Nu știu dacă voi reuși să ajung dar le urez multă baftă fetelor și sigur voi ajunge să văd ce frumuseți au acolo, poate într-o altă zi.

Detalii eveniment aici: https://www.facebook.com/events/207326786721579/

Să rămânem puțin în zona fashion și să vă spun că în acest weekend au loc două târguri.

  1. Half is free, la the Ark. Îl știm cu toți, este un târg cu designeri, cu prețuri la jumătate și este al Andreei Esca. Este doar sâmbătă, pe 19 mai, în intervalul orar 10 – 19.

Detalii eveniment aici: https://www.facebook.com/events/452464705183411/

  1. Al doilea târg este Bounty fair. Nici acesta nu mai are nevoie de prezentare pentru că are vechime. Acesta se va desfășura pe parcursul a 2 zile, 19 ;i 20 mai, în intervalul orar 10 -20. Acesta se desfășoară în frumoasa curte de la Casa Universitarilor.

Detalii eveniment aici: https://www.facebook.com/events/1313441858756658/

Pentru că suntem la Bounty Fair, duminică, pe 20 mai, vreau să ajung la ziua Adei Chindea și să donez sânge. O poate face cine vrea, aceasta este dorința Adei pentru cei 33 de ani. Îi doresc o viață la fel de frumoasă la inițiativele ei.

Detalii eveniment aici: https://www.facebook.com/events/588089361556263/

Un mare-mare eveniment se petrece deja în București și se numește Art Safari. Nu cred că mai are nevoie de prezentare, i se face reclamă peste tot. Eu nu am reușit să ajung până acum dar sper să reușesc această ediție pentru că se întinde până pe data de 20 mai.

Detalii eveniment aici: https://www.facebook.com/pg/artsafaribucharest/posts/?ref=page_internal

De mâine începe și Romanian Design Week. Anul acesta, expoziția va reuni peste 150 dintre cele mai bune proiecte realizate în ultimul an de designeri, graficieni și arhitecți români. Art Safari face parte din Cartierul Creativ.

Deci cumva toate se leagă.

Aici aș vrea să menționez ce se întâmplă în ziua de 24 mai. Va fi o conferință pe tema SUSTAINABLE FASHION – ESTE VERDELE CULOAREA VIITORULUI? Moderator va fi Ana Morodan.

Vom afla care sunt cele mai mari provocări în furnizarea de haine sustenabile și cum reușește industria să dezvolte tehnologii și să-și schimbe abordarea pentru a satisface așteptările consumatorilor.

Un eveniment cool, dar la care intrarea nu este gratuită, începe azi, 18 mai, și ține până duminică 20 mai. Este vorba despre Comic Con.

Detalii eveniment aici:https://www.facebook.com/events/437374009989698/?active_tab=discussion

Pentru cei pasionați de jocuri, de eroi, de filme sau animații trebuie să vină la Comic Con.

Detalii eveniment aici: https://www.facebook.com/events/437374009989698/

Nu În ultimul rând aș vrea să menționez încă un eveniment tare fain pentru copii dar la care eu nu pot ajunge. Este vorba despre „Educația sexuală la copii și preadolescenți”, o conferință găzduită de Ioana Chicet Macoveiciuc, adică Prințesa Urbană. Titlul cred că spune totul.

Detalii eveniment aici: https://www.facebook.com/events/138938036959074/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *