Clinique și Marimekko o pun de o colaborare cu stil

Bine v-am regăsit în 2018. Iată, deschid seria postărilor dar și a rubricii #designdemiercuri din noul an cu o știre din zona beauty. Colaborarea dintre doi titani, brandul de cosmetice Clinique și casa de design finlandez Marimekko.

Colecția limitată Marimekko for Clinique, inspirată de celebrele patternuri finlandeze, se va lansa în luna ianuarie a acestui an pe site-ul clinique.com, iar din luna februarie va fi disponibilă în toate magazinele Clinque din lume.

Dacă nu știți cine e Marimekko atunci e timpul să aflați.

Casa de design finlandez este celebră prin patternurile sale unice create încă din anii 50. Colecția de lux cu Clinique este realizată cu printurile designerului Annika Rimala. Toate imprimeurile sunt fabuloase și incredibil de frumoase, toate au o poveste, redate pe site, toate inspiră la bucurie. Asta de fapt s-a și dorit de la această colecție de lux.

Marimekko are multe, multe colaborări cu branduri mari. În 2006 postam și eu pe blogul Ladypink niște mouse-uri drăguțe cu imprimeurile finlandeze, iar în 2007 scriam despre colaborarea cu faimosul Manolo Blahnik. Prin 2011 au scos câteva modele de teniși cu Converse.

Marimekko este celebră pentru vestitele patternuri iar azi are în portofoliu o gamă variate de produse, de la accesorii și genți, la pantofi și îmbrăcăminte.

Produsele ce fac parte din mini colecția Marimekko for Clinique.

  • Marimekko for Clinique Pop™ Splash Lip Gloss + Hydration în 20 de nuanțe, fiecare nuanță având pe capac patternul unic și recognoscibil al lui Marimekko.

  • Marimekko for Clinique Pop™ ruj ce include 10 nuanțe. La fel, exteriorul rujurilor poartă amprenta unică a designului finlandez Marimekko.

  • Al treilea produs Marimekko for Clinique este Empty Cushion Compacts, dar aceasta va fi valabilă doar în Asia.

Eu nu mă dau cu ruj, nici măcar cu un gloss, consider că trebuie să ai buze frumoase pentru așa ceva. Dar un ruj cu imprimeu Marimekko mi-ar plăcea să am.

Acestea fiind zise, vă doresc un an nou minunat, plin de vise împlinite, cu multe bucurii și pace în suflet.

Vă aștept cât mai des pe blogul meu să citiți articole care credeți că sunt pe gustul vostru. Vă invit să dați și un like paginii de facebook Stil de mamă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *