Cum să porți o pereche de colanți animal print fără să fii vulgară

Ieri am fost într-o fugă la Zara și mi-am luat, pe lângă două borsete faine identice (una pentru Giveaway și una pentru mine că m-ajută mult la Love Yard Sale), o pereche de colanți animal print.

Nu mă întrebați de ce, pur și simplu s-au lipit de mâini. Îmi place să văd haine cu acest imprimeu dar în doze foarte mici, de preferat în accesorii sau încălțăminte.

 

*Țin minte că am avut odată o bluză faină dar am dat-o pentru că nu o îmbrăcam niciodată.

Însă în acel moment nu mă gândeam cu ce am să port colanții pentru că mie mi-a plăcut cum se potriveau cu borseta în culoarea vermillon.

Drept urmare, când am plecat de acolo mă întrebam oare eu cu ce am să-i port, cum am să-i asortez astfel încât să fie în stilul meu, care e unul foarte casual dar smart, zic eu. Și pentru că mi-am dat singură provocarea aceasta, am zis mai bine să împărtășesc cu voi, poate că nu doar eu am aceste dileme existențiale, poate că mai sunt femei cărora le place ceva, își cumpără chiar, dar nu știu cum să-i integreze într-o ținută de bun simț.

Pun pariu că toți vă gândiți să asortați o pereche de colanți animal print cu negru sau cu bej.

Am dreptate? E cel mai convenabil și safe dar și cel mai PLICTISITOR, cel puțin din punctul meu de vedere. Nu zic că nu-mi place, dar e  mult prea banal.

Dacă vreți totuși să mizați pe siguranță, încercați să puneți în valoare colanții de felină cu o pereche de papuci fancy și un trenci sau o rochie overize pe negru Cu siguranță e ALTCEVA.

Foto site Zara și Pinterest.

Eu, așa cum mi-e stilul, aș încerca ceva mai îndrăzneț.

Important e să reușim să-i integrăm inteligent iar pentru acest lucru trebuie să fim puțin creative.

Iată propunerile mele:

1. Eu aș alătura acești colanți animal print cu ceva imprimeu grafic la tricou, sau aș pune chiar niște dungi la unul din accesorii, gen rucsac sau geantă. Dar păstrând paleta cromatică din colanți.

2. Un alt mod de a asorta acești colanți este acela de a-l alătura culorilor pastel, pastelurile sunt neutre, iar outfit-ul cu siguranță este unul wow. O geantă pastelată.

Practic e atitudinea celei din poza de mai jos.

3. Cred că fain ar veni purtați și cu denim în partea de sus, o cămașă oversize sau chiar o geacă cu 2 numere mai mare. De altfel, i-aș purta cu teniși albi converse.

4. Ca să fiu cu și mai mult tupeu eu aș alătura încă o piesă animal print, poate nu leopard, poate ceva snake style, dar niște încălțări cool. Genul acestora din imagine.

Ce aș evita ferm în ținutele cu colanți animal print:

– Să nu purtați în partea de sus topuri scurte care să scoată formele în evidență, indiferent cât de bine arătați.


– Să nu purtați încălțăminte cu tocuri foarte înalte, indiferent cât de mult vă place să fiți la înălțime. Cu siguranță veți friza vulgarul.

Pentru inspirație, vă mai pun câteva imagini cu printul leopard dar nu pe colanți, ci pe alte piese vestimentare, în combinații foarte șic.

Cu Vans.

Cu 3 tipuri de animal print, un haos abstract colorat.

All over animal print.

La final vă îndemn, mai ales pe cei/cele care sunteți mai conservatori din fire, să priviți animal print-urile mai degajat, să nu le mai asociați cu vulgaritatea sau cu femeile de moralitate îndoielnică.

Ei ce părere aveți? Ați purta colanți animal print?

 

Și, dacă îți place blogul meu, te invit să dai subscribe aici pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmărești și pe facebook – AICI sau pe Instagram – AICI. Mulțumesc.

2 comments on “Cum să porți o pereche de colanți animal print fără să fii vulgară”

  1. Vâlcu Liliana says:

    Multumesc! Si eu am o slabiciune pentru imprimeuri animal print. Totul este cum le combini.

  2. Laura says:

    Și mie îmi place deși nu pot să spun că port. Colanții pe care mi i-am luat sunt deja mult prea mult. Îmi place să port animal print dar în doze mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *