Despre ceasuri și ceasornicari

Azi am dat lovitura, am un ceas “nou”. Mi-am dorit de nu știu când un ceas metalic, mare, bărbătesc, Swatch dacă se poate și azi l-am primit. Partea interesantă este că nu e chiar nou, el e un ceas vechi, al iubitului chiar, care avea o curea de piele ruptă și fără baterii, nici nu știam dacă mai merge.

ceas_featured

Probabil că mulți dintre voi aveți cutii pline cu ceasuri abandonate din diferite motive dar încă funcționale, dacă ar fi duse și la reparat. Și sunt convinsă că din comoditate cel mai adesea preferați să vă cumpărați altul, unul nou și scump. Și pentru că de când organizez Love Yard Sale am început să fiu mai cumpătată într-ale cumpărăturilor m-am gândit să merg la un ceasornicar cu toate ceasurile care zăceau acasă. Așa că azi am ajuns în magazinul Bucur Obor și am dat peste un ceasornicar tare priceput. Mi-a aranjat toate ceasurile, două din ele au fost bune de aruncat, dar nu m-am așteptat să găsesc și curea metalică pentru Swatch. Și iată frumusețea. M-a costat doar 100 de lei cureaua și 10 lei fiecare baterie. Nu știu dacă e scump sau ieftin dar eu sunt mega încântată că am ceasul dorit. Un Swatch metalic bărbătesc. Plus alte ceasuri bune, de asortat la știu eu ce ținute.

ceas2

Dacă vă faceți curaj și ajungeți la reparat ceasuri vedeți că nenea priceput este oarecum aproape de intrarea principală în magazin, dar nu chiar la intrare (am impresia că mai este acolo ceva). A, se află lângă “reparații argint”.

ceasuri

One comment on “Despre ceasuri și ceasornicari”

  1. De retinut. Aceste meserii sunt tot mai rare azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *