DUET – un gadget pentru uituci

M-am tot gandit, sa ii spun gadget (in titlu ma refer), sa ii spun jucarie colorata pentru adulti, sa ii spun un cadou perfect de sarbatori, acum ca tot se apropie si  incepe febra cumparaturilor. Am ales totusi sa ii spun gadget pentru uituci pentru ca intr-adevar este un obiect mic dar valoros care te scoate din impas cand vei avea nevoie mai mare. De ce?

Ei bine pentru ca aceasta jucarie mica si colorata numita DUET este facuta sa te ajute sa nu-ti uiti telefonul sau orice alt obiect vrei tu, ca e o poseta sau ca sunt chei de la masina si casa. Cum functioneaza? Pai foarte simplu. Intai de toate instalezi gratuit o aplicatie in telefon, care e musai sa fie smart. Apoi iti agati jucaria la ceva – ba chei, ba geanta – si gata. Distanta maxima este de 30 m intre cele doua obiecte.

Sa presupunem ca pleci de acasa si iti uiti telefonul in baie. Inchizi usa, cobori si pe scari incepe sa tipe DUETul ca ii “lipseste” partenerul. Si uite asa nu risti sa stai o zi intreaga fara telefon. Sau e reversul, umbli cu telefonul in buzunarul de la jeans si pleci relaxat pana la magazin, dar nici nu iesi bine ca tipa telefonul ca ai uitat geanta, pentru ca are DUET-ul agatat de ea. De cate ori nu am plecat la serviciu fara telefon….

Deci, DUET-ul asta e facut clar pentru uituci ca mine, dar cred ca e extrem de util si poate fi un cadou perfect pentru un EL.
Am uitat sa spun ce era mai important, costa doar 119 lei si poate fi comandat pe site direct, adica AICI.

Are si pagina Facebook, il gasiti aici pentru noutati si informatii.

PS: Nu va minunati ca scriu despre el, adica DUET, ma voi ocupa de el indeaproape pe pagina de Facebook, asa ca daca simtiti un aer mai feminin prin postari sa stiti ca e de la mine, dar nu eu il vand. Pentru vanzari intrati pe site si comandati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *