Gwen Stefani si coafurile ei faine de-a lungul timpului

Poate multi dintre voi stiti deja cat de mult imi place mie de Gwen Stefani. De cand am descoperit-o prin 90, odata cu piesa “Don’t speak”, mi-a ramas la suflet. Mi-a placut atunci mult stilul ei de a se imbraca, apoi, urmarindu-i evolutia de-a lungul anilor, m-a impresionat tare personalitatea ei. In primul rand, la 47 de ani ai ei arata de 25, habar nu am daca si-a facut operatii sau nu, nici nu ma intereseaza, dar parca ea intinereste odata cu trecerea anilor, parca e tot mai frumoasa. A debutat si solo si mi-a placut chiar si asa, comercial fiind stilul muzicii ei, apoi am descoperit-o ca fashion designer, lucru care nu m-a mirat deloc avand in vedere modul inconfundabil de a se imbraca.

Pe Gwen Stefani am urmarit-o mereu, daca aveam nevoie de o inspiratie in a ma imbraca o gugaleam pe ea si sigur dadeam peste ceva misto. Dar mult de tot m-au inspirat frezurile ei, modul in care si-a aranjat parul, cum si l-a prins in cele mai traznite feluri si toate o prind incredibil de bine. Desigur, parul blond si ochii ei caprui au facut-o printre favoritele mele in materie de frumusete feminina.

Ma gandeam ca azi sa va arat coafurile lui Gwen de-a lungul timpului, cum a evoluat la acest aspect, cum mereu, dar mereu, a fost in trend, idei de coafuri care m-au inspirat de multe ori.

Anii ’90: stilul cu cornite, un stil in mega trend si astazi, in 2017. (Chiar eu ii fac Evei 2 cornite pe care le iubeste)

A se observa cate culori a avut in par pana sa se stabileasca la superbul blond platinat.

A avut tot felul de cozi, codite, impletituri senzationale.

Anii 2000: se vede deja ca a trecut la alt nivel, e mult mai stilata iar coafurile ei subliniaza maturitatea ei stilistica.Este perioada de glorie cu No Doubt, dar si de maternitate.

Anii spre 2017: perioada in care Gwen se lanseaza solo, isi lanseaza brandul haine LAMB, se desparte de Rossdale si e jurat la Vocea Americii. Si evident ca se combina cu baiatul asta, Black Sheldon, cantaret de muzica country, care, fie vorba intre noi, nu-mi place deloc…

Gwen Stefani in 2017.

 

Mie imi place mult de Gwen si va asigur ca o sa revin si cu alte materiale legate de ea.

Photo credit: fashionnstyle.com, Pinterest.

2 comments on “Gwen Stefani si coafurile ei faine de-a lungul timpului”

  1. Nico says:

    De Gwen am fost si eu (si inca sunt) fascinata! Da, mi-a placut inca de la Don’t Speak si am apreciat mereu personalitatea ei. Imi pare o femeie puternica. Iar coafurile o reprezinta, tot ce-si face cu parul si cum se imbraca, parca transmite un mesaj. Mi-a placut sa citesc despre ea!

  2. Laura says:

    Mă bucur, Nico. Și o să mai aduc vorba de ea aici, așa că fii pe fază!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *