Rawcoco ne învață cum ne curățăm corpul de toxine

Iar se face o lună de pauză în care nu am mai scris nimic aici așa că vă întâmpin cu un călduros la mulți ani, să aveți un an așa cum vi-l doriți, cu sănătate și surprize frumoase, că la mine numai așa nu este. Azi, spre exemplu, de stres că am stat în trafic mai mult decât am mers (da, am făcut greșeala să iau mașina în loc să merg cu metroul), am aterizat direct la MacDrive. Citiți bine, da, mi-era atât de foame și știam că nu am cum să mai opresc pe la un Mega să-mi iau fructe sau ceva de haleală așa că mi-am băgat picioarele și, cu conștiința încărcată, mi-am luat o brioșă și cartofi prăjiți.

Deci primul articol din 2016 nu o să fie despre haine sau modă ci despre cum facem să ne ajutăm puțin corpul după perioada de sărbători plină de cărnet și alte zaharuri. Am descoperit acest workshop de mai jos despre gătit și detoxifiere și mă cam bate gândul să mă înscriu și eu.  Cursul durează 4 ore, începând cu ora 5 pm, în data de 27 ianuarie. Workshopul este susţinut de Anca Alungulesei, expert în nutriție și trainer de alimentație raw-vegană. Mai multe detalii aflați pe site-ul Rawcoco. Cele 4 ore de curs nu sunt foarte ieftine – 500 lei – dar pentru cineva care-și dorește foarte mult să primească un astfel de ajutor probabil că merită. Spun probabil pentru că nu am mai participat până acum la astfel de cursul și nu știu ce rezultate sunt.

Dacă cineva dintre voi va participa vă rog, spuneți și voi cum a fost într-un comentariu. Nu de alta dar sunt și eu curioasă cum arată un meniu de detoxifiere. Mulțumesc.

 

header-workshop_detox-si-slabit

2 comments on “Rawcoco ne învață cum ne curățăm corpul de toxine”

  1. o femeie says:

    pana la urma ai fost? sunt curioasa cum testeaza ei meniul de detoxifiere: au persoane dispuse sa faca analize inainte si dupa, pentru a confirma cu teste de laborator ca functioneaza?

  2. Laura says:

    Nu, nu am testat produsele lor. Îmi cam depășesc bugetul să fiu sinceră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *