Iubirea e ceva de preț, numai bună de pus în ramă

Vorbeam ieri de lup și lupul hop! la mine la ușă. Păi să vă zic.

La ușă mă aștepta o cutie mare roșie iar înăuntru aveam poza noastră frumoasă, de altfel printre puținele cu noi 4, pusă în ramă. Alături două borcane mari și o cutiuță cu ciocolată. Ce să fie oare?

Am aflat că acesta este kit-ul de conștientizare a emoțiilor din familia noastră. Nice! Dar ce mai e și asta?

Ideea e așa: micuța ramă cu poza noastră poate fi atât o ancoră în momentele tensionate. Da, știu ce înseamnă, avem și noi momente grele și uităm de noi și de iubirea dintre noi și atunci dacă mă uit la pozele cu noi trec mai ușor peste momentele dificile.

Sau, poza noastră din ramă poate fi conștientizare a fericirii noastre.

Cele două borcănele sunt dedicate bilețelelor, pe unul îl umplem cu recunoștința noastră, iar pe celălalt cu visele noastre. Se spune că adevărata fericire pornește de la recunoștință. Nu știu dacă e adevărat dar știu cum mă simt de când am început să fac acest exercițiu. Mă străduiesc aproape zilnic să verbalizez, atunci când pun seara capul pe pernă, o recunoștință: „sunt recunoscătoare pentru că am reușit să spun cât mai multe DA-uri copilelor mele”, un mic exemplu.

Poate că în borcane o să pun până la urme paste, nu știu.

Despre ciocolățele nu pot să spun ce gust au avut pentru că nu am apucat. Au fost devorate rapid de două gurițe mici. Noroc că am putut să mă spăl și eu liniștită la păr la coafor.

Dar mai bine vă zic care-i faza cu această cutie roșie. Cei de la Centrul Comercial Auchan Titan au lansat provocarea:

Iubiri de pus în ramă.

Campania se desfășoară în perioada 10 – 25 februarie 2018.

Toți cei care ajung la Auchan Titan pot participa la un joc interactiv pe tabletă. Participanții vor câștiga premii instant dar vor intra automat și în tombola săptămânală ce constă în vouchere SPA pentru două persoane și ședințe foto profi. Stați că nu e tot. Există și marele premiu care constă într-un city break la Paris. Yupii!

Miercuri și sâmbăta, adică în zilele de 10, 17 și 24 februarie, în intervalul orar 10:00-14:00 și în ziua de 14 februarie, între orele 16:00-20:00, Auchan Titan te așteaptă alături de perechea ta să vă fotografiați și să dați culoare iubirii prin intermediul totemului interactiv și al aplicației digitale #BucurieInstant.

Mă bate gândul să fac și eu un drum până la Auchan Titan, că tot e locul de unde face cumpărături omu meu drag. Sunt curioasă ce e cu totemul acela și mai știi, poate am și eu șanse de câștig.

Sper că v-a plăcut cutia mea roșie și vă invit și pe voi să faceți acest exercițiu al trăirii conștiente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *