Les Elephants Bizarres cântă pentru copii

Les Elephants Bizarres cântă pentru copiii din centrele de plasament, în data de 28 mai, la Berăria H.

Când muzica se întâlnește cu actele de caritate pentru copii nu pot ieși decât lucruri minunate. Una din trupele momentului din România, Les Elephants Bizarres, care mie îmi place mult cum cântă, va concerta la Berăria H, din Herăstrău, pentru educația copiilor din centre de plasament. Pe lângă muzică și bucuria de a face o faptă bună, la evenimentul “Playground for Education”, publicul se poate distra cu jocuri din copilărie, dar și cu jocuri pentru oameni mari.

Participanții își vor “testa” cunoștințele de matematică, română și engleză în moduri haioase, prin concursuri de “Google Translate”, recitat poezie cu baloane cu heliu sau probleme cu probabilități de oameni mari.

Vor fi prezente și jocurile copilăriei: elasticul, coarda, “1, 2, 3, la perete stai”, ȚOMAPANT, șotron, telefonul fără fir și multe altele.

Alături de Les Elephants Bizarres vor mai urca pe scena Suie Paparude, Coma, Pixels și Harlequin_Jack. Toate trupele ce vor concerta pe 28 mai la Berăria H cântă pro bono pentru ca fondurile să meargă către educația copiilor din centre de plasament.

Biletele costă 15 lei și se pot cumpăra în seara evenimentului de la intrare sau online, prin Eventbook.

 

 

2 comments on “Les Elephants Bizarres cântă pentru copii”

  1. Cred ca vroiai sa zici Beraria H din Herastrau nu din centrul vechi. Oricum suna bine.

  2. Laura Bucur says:

    Da? Eu așa înțelesesem, că ar fi vorba despre Centrul Vechi, dar nu bag mâna-n foc. 🙂 Mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *