Librarul face cadouri

Pai sa vedeti ce lucru frumos tocmai mi s-a intamplat.

Vineri am fost sunata de la libraria Librarul cum ca am castigat la o tombola un premiu si sa trec sa mi-l ridic. Am zis VAI! Ce fain, eu nu castig nimic niciodata, e drept ca particip si rarisim, dar uite ca mi-a suras si mie norocul de aceasta data. Am cumparat zilele trecute niste carti de la libraria Librarul din magazinul Obor si am completat un talon pentru o extragere la tombola. Gandul ca as castiga ceva mi-a fugit instantaneu.

Buuuun, dar nu aceasta e partea cea mai frumoasa a intamplarii. Va zic imediat. Azi intentionam sa trec sa-mi ridic premiul si dau sa caut bonul de casa, am scotocit peste tot, chiar si in locurile in care stiam ca nu are cum sa fie hartiuta magica. Am luat fiecare buzunaras din portofel la control, nimic, tot rucsacul rasturnat si buzunarele de la geaca, nimic. Zic clar, tipic pentru mine, stiind ca nu castig vreodata ceva arunc fara sa mai constientizez chitantele sau bonurile de casa. Deja ma bosumflasem si ma bodoganeam ca uite domle, am noroc si eu o data si nu-s in stare sa pastrez un bon de casa.

Doar ca mi-a venit ideea sa sun la numarul de telefon de la care fusesem eu sunata si sa intreb si SURPRIZA, nu e nevoie de bon, e suficient buletinul. Bravo LIBRARULE, uite ca se poate si asa, pentru uituci ca mine sa li se mai dea o sansa.

Pacat ca nu pot da link catre site caci este in constructie, dar pot pune pozele cu ce am castigat, chiar daca sunt cadourile de la Mos pentru fete.

Multumesc soare!

librarul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *