Ludic Shapes by HamHam – collection F/W 2013/14

Draga noiembrie, esti o luna a toamnei depline. Dar esti si una a primaverii, doar ca in emisfera sudica. La noi esti luna care prevesteste iarna ce bate la usa, acum cade bruma, apare promoroaca, iar vantul bate mai puternic. Incep ploile. Brr! Esti un noiembrie destul de rece dar partea insorita a povestii e ca se impune revenirea colantilor si a dresurilor groase pe picioarele fetelor. Ce poate fi mai frumos?

afis2

Dar Brumarul nostru este si o luna a crizantemelor, a pietrelor de topaz si citrin, a arborilor de castan si frasin, dar si a celei mai frumoase palete cromatice naturale, motive suficient de optimiste care sa ne determine sa privim anotimpul cu ochi buni. Pentru noi, fetelor, este ocazia excelenta de a ne condimenta tinutele cu dresuri sau colanti pictati in culori aprinse, intr-o joaca de forme ludice, sfidand astfel anotimpul capricios.

Ludic Shapes by HamHam asta isi propune: prin jocul de culoare dar mai ales al formelor geometrice sa aduca un pic de veselie in peisajul monoton si monocrom ce ne inconjoara. Mini colectia Ludic Shapes este compusa din 7 modele de dresuri pictate cu motive geometrice, intr-o cromatica specifica brandului HamHam, o joaca de linii, care se suprapun si se interpun frenetic. Numele de flori au fost intentionat alese, dar intr-o ordine inversa, mai exact, formele geometrice au inspirat numele de flori.

Colectia 2013/14 este alcatuita din sapte modele de dresuri si colanti pictati pe care le gasiti AICI, cu tot cu descriere si pret. O toamna insorita va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *