Papucei cu atitudine la Mall Vitan


Inițial am vrut să postez pe pagina de facebook ca pe o simplă informație. Am realizat că-mi plac prea mult și că am poze faine așa că ar fi fost păcat să nu le așez într-un mic articol.

Papucei.ro la Mall Vitan până pe 14 iunie

Știrea e următoarea: brandul românesc de încălțăminte Papucei este prezent în această perioadă în micul showroom de la parter din Mall Vitan București. Din 25 mai până în 14 iunie, practic mai sunt doar 4 zile, A List Designers Boutique găzduiește doi designeri români: Papucei și accesorii statement Bon Bijou.

Vineri, după job, am alergat într-un suflet din Aviatorilor până în Vitan pentru că eram programată la pensat. După ce am terminat micul răsfăț am dat o fugă în primul mall deschis în România. Nu mai călcasem demult pe acolo că nu stau în zona dar pentru că aflasem de micul boutique al designerilor m-am abătut puțin pe la ei.

Acest puțin s-a făcut o oră întreagă pentru că nu-mi mai desprindeam ochii de la modelele faine de încălțăminte Papucei. Sunt extraordinar de comozi și de ușori, cel puțin modelul de mai jos pe care am pus ochii.

Știu demult siteul papucei.ro dar niciodată nu mi-am cumpărat pentru că mi-era puțin teamă. Nu știam cum arată în realitate, nu știam cât este de comod calapodul iar aspectul financiar a fost decisiv în a nu-mi comanda online. Nu sunt prea accesibile. Vineri am avut ocazia să-i văd, să-i probez și să mă îndrăgostesc de câteva modele, atât de încălțăminte cât și de genți și cele câteva modele de hăinuțe din piele.

Chiar dacă, la prima vedere, modelele lor duc cu gândul (pe unii) la mormanele de încălțăminte parțial arsă din lagărele cu evrei, papuceii sunt unici, părerea mea. Finisajele care dau aspectul de vechi împreună cu aplicațiile îndrăznețe le diferențiază față de restul modelelor de pe piață.

Dacă doriți să citiți povestea brandului Papucei intrați pe Wall Street și aflați cât de vechi sunt și cum au îndrăznit să meargă mai departe.

Așadar, dragi fashioniste din București, nu ratați ocazia de a vedea papucei la Mall Vitan până pe 14 iunie.

A List Designers Boutique va fi deschis în următoarele 3 luni și o mulțime de alți designeri români se vor alătura proiectului și își vor expune creațiile la parterul din Mall Vitan.

Dacă v-a plăcut acest articol sau vi s-a părut util, m-aș bucura tare mult să dați subscribe aici pe blog și like paginii de facebook stil de mamă, adică AICI.

Mai jos vă las poze cu gențile faine de la papucei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *