Sunt un V de la “varza”, adica sunt o catastrofa in bucatarie

V-amintiti vorba aceea repros “esti varza”? Ei bine, eu sunt un mare V de la “varza” pentru ca sunt o catastrofa in bucatarie. În ultima săptămâna am dat numai rateuri la masa de seară. Oricât de mult mă gândeam în timpul zilei ce să le pun pe masă cald iubitilor mei din casa, seara o sfecleam rău. Nu mă credeți? Păi să vedeți. Duminica trecuta am încercat să le fac un orez/risotto cu alge. Nimic mai neinspirat. După ce că oricum nu aveam nici vin și nici parmezan în casă a iesit o chestie cu miros de mâl de nici măcar eu nu m-am putut atinge. Am pus repede de-o mămăligă cu brânză, smântâna expirase deja. Luni am intenționat să fac niște legume coapte în dovleac, la cuptor. După o oră dovleacul era încă tare și pentru că era deja târziu am fost nevoită să comandăm o pizza. Marti am vrut să le dau cea mai simplă mâncare din lume, paste cu legume dar nu știu (vorbesc serios că nu știu unde am greșit) dar nu au avut gust. Cred că am salvat masa cu niște sandviciuri. Tot duminica am făcut o salată de vinete și la final am constat că nu am ceapă și sincer, salata de vinete fără ceapă nu e salata de vinete.

Simt ca o iau razna, toată treaba asta cu mâncarea este foarte obositoare și nici nu sunt inventivă când vine vorba de bucate. Abia rețin o rețetă de chec simplu, este cumplit de frustrant. Noroc că miercuri am plecat la tata si am scapat de acest stres pentru ca el e un bucătar tare priceput deși n-ar recunoaște. Așa că sper să-mi vină inspirație de la Focșani.

Pozele de mai jos îmi aparțin dar minunata varză călită cu carne nu. Ea este opera iubitului care din când în când mai face și minuni. Salivez și acum la ea. Mai e cineva cu asa probleme? Macar sa stiu ca nu-s singura…

varza_calita2

2 comments on “Sunt un V de la “varza”, adica sunt o catastrofa in bucatarie”

  1. Gabriela says:

    Idem. O tin asa de ceva vreme. Astept sa trecem la ora de iarna si poate se schimba ceva 🙂

  2. lauralove says:

    Eu astept momentul ala in care ma uit in frigider, vad ce ingrediente am si intr-o clipita sa-mi sara ideea unei mancaruri, care sa iasa si buna, evident. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *