Top 5 al înghețatei preferate

O plăcere vinovată am și eu pe lumea asta: î n g h e ț a t a. Aș mânca înghețată oricând, pe orice anotimp, la orice oră, răcită cobză, chiar la prima ora a dimineții înainte de cafea, jur. Faza este că nu multe sortimente de înghețată îmi plac, dar ciocolata este preferată. Și nici de la multe branduri nu cumpăr, ci am asa doar câteva, de aceea m-am gândit să fac un top 5 al înghețatei devorate de mine.

1. Nirvana, dar doar varianta cu caramel și nuci. Moamă cum e! Festin în cerul gurii, nu alta. Din păcate are două dezavantaje, unu că e scumpă și doi, se dezgheață destul de greu. Dar și când încep să mă pornesc aș mânca o cutie de 500 gr singură.

inghetata_Nirvana

2. Aloma noisette am descoperit-o de curând, de fapt chiar este un sortiment nou. Mie nu prea-mi place Aloma în general dar varianta asta chiar e delicioasă, are un gust/aromă aparte.

inghetata_AlomaNoisette

3. Häagen-Dazs. Aici e puțin mai complicat de vorbit pentru e o înghețată scumpă, de calitate, cremoasă și gustoasă. Nu prea am preferințe aici, îmi place orice variantă ar fi. Nu am gustat însa ultimul sortiment scos pe piață, cel din fructe de pădure dar probabil că e foarte bun.

HD

4. O sa râdeți, dar vreau să includ aici și înghețata cu ciocolată McSundae de la hulitul MD. Da, recunosc, este singurul lucru pe care-l mănânc de la mac și da, recunosc îmi place mult. Preț accesibil.

inghetata_MacSunday

5. O altă înghețată de ciocolată bună de tot este cea de la Lidl, Master of Taste, o înghețată americană, pe care credam au scos-o de pe piață dar de fapt i-au schimbat doar ambalajul pentru că a fost preluată de Gelatelli. Este foarte accesibilă, 10 lei cutia.

inghetata_Lidl

Cam acesta ar fi top 5 al preferințelor mele în materie de înghețată. Puteți să-mi săriți în cap dar nu-mi place deloc Corso, BigMilk sau alte sortimente de Aloma. Nici măcar Magnum. Mai mănânc, dar rar, Betty la cornet în parcuri.

Voi ce preferințe aveți în materie de înghețată?

10 comments on “Top 5 al înghețatei preferate”

 1. Anne-Marie says:

  Ben&Jerry e de vis!!!

 2. Laura Bucur says:

  Daaa Anne, știu înghețata asta, am mâncat, îmi place mult și ambalajul dar nu aș putea să spun de ce nu-mi e la îndemână. Poate prețul?

 3. Alina Pica says:

  Eu am descoperit de un an inghetata Mocca de la Mega Image. Este delicioasa! 🙂 Si imi mai place inghetata Mars 🙂

 4. Laura Bucur says:

  Înghețata Mocca?? Nu am auzit de ea. E cu cafea? Ia s-o încerc 😀

 5. loc de joaca says:

  Nirvana este cea mai buna, are un pret piperat dar merita fiecare lingutita mai ales acum pe vremea asta torida.

 6. Alina Pica says:

  Te rog sa imi spui dupa ce mananci, mie mi se pare tare faina 🙂

 7. Laura Bucur says:

  Da, îți spun sigur.

 8. Laura Bucur says:

  Așa este, pur și simplu savurezi fiecare linguriță.

 9. Laura Bucur says:

  Alina, azi am cumpărat înghețata Mocha, de la Mega. Este demențială. Mulțam de pont. Și aaa, este ditamai înghețata de juma de kil la 19 lei. Super.

 10. Cristina says:

  1.Nirvana cu nuci caramelizate
  2.Mocca de la MegaImage
  3.HaagenDazs
  4.Magnum, doar înghețată pe bat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *