Veve Kids sau un proiect minunat pentru copii dar mai ales pentru părinți

Veve Kids este noul proiect al Corneliei Marin. Pe Cornelia poate o cunoașteți de la o emisiune TV sau poate de pe blogul Cristelei Georgescu sau poate că ați descoperit-o pur și simplu pe internet, pe ea și pe blogul ei cu hrană sănătoasă. Sau poate că nu o cunoașteți deloc. Dar ar fi bine să o știți de acum încolo pentru că este o ființă minunată prin tot ceea ce face dar mai ales pentru că nu renunță la visele ei. Unul din aceste vise este proiectul Veve Kids. Da, veverițe, nuci, copii, natură…și puteți continua. Ideea e așa: noi, părinții-adulții,  suntem suficient de spălați pe creier de industria alimentară ca să mai putem schimba radical ceva în noi. Sunt foarte puțini aceia care o fac. Dar eu cred că măcar din respect pentru copiii noștri să le arătăm că ne pasă. Că ne pasă de ei și de sănătatea lor.

Ei bine, orășelul Veve Kids este un Univers al copiilor care vor să pătrundă în lumea reală a alimentelor, “copiii care nu vor tipare ale societatii, copiii care vor sa cunoasca si cealalta fata a monedei pe care societatea o promoveaza, copiii care comunica, care se joaca, copiii care nu accepta orice informatie ca fiind adevar absolut. Copiii Veve Kids sunt copiii care au nevoie de explicatii si demonstratii, copiii care cauta, descopera si isi definesc adevarul“, așa cum bine scrie chiar Cornelia. Imaginile din orășelul sănătos al copiilor arată superb, cel puțin din poze. Cred că va fi o adevărată oază pentru copilași. Dacă nu ați înțeles deja, Veve Kids este o platformă alternativă de învățământ, practic sunt niște cursuri la care pot participa copii cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani. Aici copiii vor putea învăța, exclusiv prin joacă, ce înseamnă hrana cu toate conexiunile ei, vor experimenta cat mai multe etape din procesul pe care îl presupune hrana până ajunge în farfurie.

Primul modul va începe pe 4 mai 2015 și va fi un maxim de 26 copii (13 copii maxim în grupă).

Despre Modulul 1 – Nivelul “Veve Alb”:

– nivelul “Veve Alb”, adica modulul de incepator contine 8 lectii (o lectie pe saptamana, lectie care dureaza 2 ore)

– grupa de copii nu este organizata pe categorii de varsta, ci regaseste toate varstele cuprinse intre 4 si 13 ani

– orele se desfasoara in Oraselul Veve Kids si la Gradina Veve Kids (la gradina se merge cel putin o data pe luna)

..mai multe detalii AICI.

Orășelul Veve Kids se află situat în zona Dorobanți iar zilele în care vor avea loc orele sunt luni sau miercuri în funcție de grupă.
Pretul modulului Veve Alb  pentru 2 luni de zile (8 lectii, adica 16 ore) este de 880 lei (55 lei/ora).

One comment on “Veve Kids sau un proiect minunat pentru copii dar mai ales pentru părinți”

  1. Suna interesant, le doresc mult succes si la cat mai multe proiecte de acest fel in viitorul apropiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *