10 perne faine pe care poți dormi liniștit că ai dat sub 100 de lei pe ele

Eu cu perna am o relație specială, doar pe cea de acasă pot dormi bine. Nu trebuie să fie mare și tare dar nici prea pufoasă. Nu-mi plac nici pernele mici că nu le pot cuprinde cu brațele. De fapt ce să vă mai explic, sunt convinsă că fiecare are perna lui preferată.

Cu pernele decorative e mai complicat pentru că multe dintre ele nu sunt făcute pentru a avea un somn nocturn. Multe dintre ele sunt doar pentru un somn rapid de zi, altele sunt doar pentru a-ți sprijini spatele când stai la tv, altele sunt fix pentru a fi ținute în brațe. Astea din urmă îmi plac mie mult.

Eu sunt zgârcită, nu prea dau banii pe elemente decorative de prin casă. Nici nu am vreun palat. Piesele de bază dintr-o casă le înlocuim, în general, mai rar. Dar pentru a da senzația de nou sau de proaspăt e bine să schimbăm din când în când piesele mici decorative dar care au și un strop de utilitate.

Și pentru că pernele decorative reprezintele acele accente, puncte de atracție într-un interior, am căutat modele de perne faine dar care să fie sub 100 de lei/bucata.

1. Pernă decorativă rotundă Plane and baloons – 90 lei

Pe aceasta am descoperit-o la showroom la Design&After și mi-a plăcut foarte mult, e la reducere acum. Mai era una rotundă care mi-a plăcut mult dar depășea bugetul de 100 de lei.

2. Față de pernă pătrată – 80 lei

Dacă vă plac bulinele, tot la Design&After am găsit-o pe aceasta, e foarte jucăușă și cool pe o canapea plictisitorare.

3. Pernă rotundă cu mesaj – 99 lei

În spiritul primului model arătat mai sus este și această pernă pe care am descoperit-o la showroom la cei de la The Home și are un mesaj tare fain. Se potrivește într-un decor minimalist.

4. Pernă tricotată cu ochi mari – 75 lei

Recunosc că nu mi-ar fi dat prin cap să caut la JYSC perne faine. Dar întâmplător am descoperit-o căutând altceva. Este în trend și arată foarte bineeee.

5. Pernă decorativă galbenă – 79,90 lei

Deși am fost de curând la IKEA nu am observat perna aceasta care pe lângă culoarea ei stridentă, are și dublă folosință. Poate rămâne triunghi sau poate fi desfăcută capsa și să dormi pe ea. Cool!

6. Pernă albă desenatată cu pleaope și gene – 29,90 lei

Dacă totuși nu aveți buget prea mare de dat pe o pernă decorativă, la H&M Home am găsit cel puțin două modele frumoase care pot aduce un suflu proaspăt unui decor.

7. Perna „nor” e și mai simpatică și se potrivește mult și pentru camera de copil și numai. Tot la H&M Home și costă 49,90 lei. 

8. Pernă tricot croșet la doar 22,90 lei

La Zara Home este imposibil să nu găsești ceva să nu-ți placă. Iar perna de mai jos este atât de delicată încât nu are cum să nu-ți placă.

9. Pernă simandicoasă cu pene – 99 lei

Desigur, la Zara Home sunt produse și pentru cele mai prețențioase, cu gusturi rafinate în materie de textile de interior.

10. Pernă cu buline mari – 20 lei

O combinație de buline mari cu pete de culoare bloc, îmi place mult deși e mai greu de integrat într-un decor. Poate doar să fie un decor super minimalist și cu culopri cât mai puține.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *