3 motive pentru care mi-a plăcut să spăl hainele cu capsulele Persil Deep Clean

În ultima perioadă am testat detergentul Persil Deep Clean și scriu acest review pentru a da mai departe părerea mea celor interesați.

Povestea și credința mea despre spălatul hainelor

Din capul locului vă spun că de când am copii spăl aproape zilnic, cam o dată la 2 – 3 zile bag o mașină. Nu-mi explic cum se strâng atât de repede, nici nu apuc să strâng teancul de rufe de pe balcon că iar se umple coșul de la baie.

Uneori simt că o iau razna. Mare, mare noroc să trăiesc în vremurile astea. Mi-amintesc de mama mea care nu avea mașină automată și toate rufele pline de spuma detergentului le scotea din cea manuală și le arunca în cadă pentru a le clăti. Pentru mine era amuzant atunci. De multe ori mă punea pe mine să mă urc în cadă și să calc cu picioarele prin haine ca să le clătesc. Apoi, când venea partea cu storsul fiecărui lucru cu mâinile, o ștergeam din baie.

Așadar mare invenție mașina automată. Dar mare invenție și toți detergenții care nu doar că te ajută dar îți fac munca mult mai ușoară.

Aceasta e prima mea campanie de la Buzz

Știam demult de BuzzStore. Știu că mi-am făcut cont acum câțiva ani dar nu m-am înscris la nicio campanie. De curând am primit un email pentru a încerca noul detergent Persil și am zis why not? oricum spăl des.

Daaar, mai interesant decât atât este faptul că ar fi fost o premieră pentru mine să folosesc detergentul Persil, la noi în casă tronând de ani buni concurența.

Așadar m-am înscris în campania demarată de Buzz, am primit coletul care conținea Persil Deep Clean capsule și un bidon cu gel. Plus câteva mostre de capsule ambalate individual pentru a le dărui prietenilor. Și asta am făcut.

3 motive pentru care îmi place Persil Deep Clean

Pe scurt, să n-o lungesc, timp de mai bine de o săptămână am încercat în premieră capsulele și gelul Deep Clean. Mi-au plăcut pentru că:

  1. Hainele au un miros foarte plăcut când le scot din mașină și am observat că-și păstrează parfumul și după ce se usucă.

  2. Capsulele sunt foarte la îndemână pentru că având mașina de spăalt în bucătărie iar detergenții la baie, nu mai sunt nevoită să fac drumuri cu bidonul în mână. Pac am luat o capsulă din baie și vin la bucătărie unde o arunc în cuvă. Apoi bag hainele și pornesc mașina.

  3. Persil este preocupat de protejarea mediului înconjurător. Cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Pe lângă faptul că beneficiază de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă.

Acum nu rămâne decât să încercați și voi pe hainele voastre.

Eu am încălecat p-o șa și v-am spus părerea mea așa!

Ask Team Clean RO

#Buzzstore

#BuzzPersilDeepClean

#BuzzPersilRomania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *