Emoții la RW de parcă aș fi fost acolo

Pur și simplu mi s-a tăiat răsuflarea când a apărut pe scenă. Iar tot concertul am fost ca fermecată. Și sunt la distanță de câteva zile de concertul live din București, urmărind înregistrarea pe youtube. Da, vorbesc despre Robbie Williams care a făcut show într-o zi caniculară de vineri, pe 17 iulie, când eu eram patul de spital cu L cel mic.

Universul a știu el ceva. Totul s-a petrecut foarte ciudat pentru că deși eu nu ratez marile concerte de această dată, de când s-au pus în vânzare biletele nu mi-am dorit foarte tare să merg, nu știu de ce, pur și simplu așa s-a întâmplat. Acum știu de ce. În acea seara am stat cu sufletul la gură. Intram când și când pe net, pe traficul meu limitat cât să mă bodogăne al meu soț, ca să iau pulsul concertului. Știrile erau contradictorii, majoritatea înjura organizarea. Alții puneau câte un filmuleț sau o imagine destul de neclare. Stăteam în pat și-mi imaginam că sunt acolo, pentru că știu ce înseamnă un mega show și că destul de rar am ratat vreunul, mereu am fost pe baricade. Știu ce înseamnă și să stai la cozi pentru băutură, știu ce înseamnă să stai la cozi să te ușurezi, știu ce înseamnă caniculă și așteptat cu orele sa înceapa spectacolul, la final am avut mereu spatele rupt. Dar eu nu voiam decât să văd (ce puteam desigur) dar să ascult live pe cel/cei pentru care venisem și îi așteptasem.

În următoarele zile au curs pe FB criticele la adresa organizării, dar au fost și multe recenzii foarte bune. Eu am reușit să văd cu ochii mei înregistrarea integrală a concertului Robbie Williams, datorită Telekom și Dolce info. O filmare excelentă, nu am cuvinte, așa ca în toate filmările profesioniste, parcă urmăream unul din dvd-urile de acasă. Robbie Williams, așa cum mă așteptam, a fost incredibil, am trecut prin toate emoțiile de parcă eram acolo, pe gazon, in seara zilei de 17 iulie. Pff! Aștept să apară dvd-ul cu concertul de la București pentru că merită.

Nu regret că l-am ratat, așa a fost să fie, dar sper să nu-l ratez la următoarea ocazie.

AICI puteti urmări înregistrarea ultra profi made by Telekom.

Credit photo și înregistrare pandutzu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *