Manichiura semipermanentă – o mare invenție

Acum aproape jumătate de an am descoperit și eu marea invenție a secolului: oja semipermanentă. Mi se pare că este cea mai tare chestie a momentului, în materie de îngrijire unghii. Uitați de unghiile construite din gel, oja semipermanentă e cea mai tare. Nu prea scriu eu despre chestiuni beauty însă recunosc că manichiura cu ojă semipermanentă este o mare invenție. Înainte de copii nu mă omoram cu manichiura sau pedichiura la salon, mi-o făceam relaxată și liniștită acasă. Dar când venea momentul ojei mă apucau nervișorii pentru că trebuia să stau nemișcată minute în șir. După ce au venit copii am fost nevoită să merg la salon, dar chinul ojei era același. Era imposibil să nu mă ating de ceva, chiar dacă plecam în papuci acasă (vorbesc de pedichiură aici). Și să presupunem că oja se usca impecabil nu rezista mai mult de 2 zile, fără exagerare, chiar cu o ojă de ultimă generație. Ajunsesem expertă în a-mi face unghiile chiar și în timp ce conduceam. La un moment dat nici nu le mai dădeam cu ojă, chiar dacă adoram culorile pe unghii.

semi1 semi2

În ultimul an am început să aud tot mai des de manichiura semi și, înainte de a relua munca după CCC, am întrebat-o pe Vera, the master of mani&pedi, care-i treaba cu oja asta. Păi hai să-ți fac, zice ea. Și chiar dacă a durat mai mult, chiar dacă e un pic mai scumpă, este mană cerească, vă spun. Are o grămadă de avantaje. Nu-mi venea să cred că după ce m-am ridicat de pe scaun nu mai trebuia să dau din mâini ca o apucată să se usuce oja, că puteam să apuc fără probleme orice, că strălucea și că era perfectă. Iar culorile sunt bestiale. De atunci nici nu mai fac manichiură clasică. Ultima a durat, fără exagerare, peste 3 săptămâni, am fost și la mare, am săpat în nisip zilnic, am construit castele, am stat cu mâinile în apă și nu s-a clintit nimic. Iar unghiile mele fragile chiar reușesc să crească mai mult decât de obicei.

Acest material nu este deloc un advertorial și nu cred să existe femeie care să nu fi testat această ojă dar nu puteam să nu ridic în slăvi cea mai tare chestie legată de unghii. Priviți pozele, priviți cât au crescut unghiile iar oja este intactă. Iar Vera de la Studio 33 e cea mai bună, garantez.

One comment on “Manichiura semipermanentă – o mare invenție”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *