Am cunoscut omul care face magie la sprâncene

Știți ce-mi place cel mai mult să văd la oameni? Îmi place să văd relaxarea pe chipul lor când își practică meseria cu plăcere de parcă ar fi un simplu hobby. Dacă se mai câștigă și bani din acea plăcere cred că acei oameni se pot considera cu adevărat fericiți.

Cel puțin eu așa îi văd. Se simte de la o poștă când cuiva îi place ceea ce face.

Sursă foto

De câțiva ani buni merg să mă pensez la o fată foarte talentată și dedicată. Poate că unora li se va părea banal ce spun dar cred că am toate motivele să afirm că pentru a pensa așa profesionist îți trebuie ceva dram de talent.

De-a lungul timpului am testat multe cosmeticiene. La unele dintre ele am mers de câteva ori, am fost statornică cum s-ar spune. Dar vă spun cu mână pe inimă că așa cum pensează Daniela nu am întâlnit pe nimeni, pur și simplu face magie la sprâncene. Are har.

 Să va zic puțin de mine 

Natura nu prea m-a dotat cu păr, ceea ce e bine dar nu tot timpul. Adică în ceea ce privește epilatul am scăpat chiar ieftin, am fost mereu invidiată de faptul că nu e nevoie să-mi dau părul jos de pe picioare sau de pe orice altă parte vizibilă de piele pe motiv că e blond și nu se vede.

Numai că, vedeți voi, genele și sprâncenele au avut de suferit. Hai că genele se rimeleaza, se mai tunează dar cu sprâncenele nu e de glumă. Sunt blonduțe și destul de răruțe, e greu să scoți din ele un pensat ideal. La început mi le făceam singură, în facultate prietena mea bună dar acum câțiva ani am început să merg la un profesionist. Mi-a fost clar că nu e treabă de amator.

Daniela, omul care face magie cu sprâncenele

Prin 2007-2008 am cunoscut-o pe Daniela Pinzaru. Țin minte și acum că mi-o recomandase o colegă descriind-o că fiind foarte pricepută dar cu timp de așteptare enorm pentru o programare. Am reușit să prind un loc peste o luna de zile.

Am întrebat întâi cât costă un pensat, mi-a stat inima când mi-a spus 100 de lei. Da, o sută de lei pe vremea aia! Mi-am zis că acuma aia e, merg înainte.

Când am a terminat și m-am uitat în oglindă am înlemnit.

Am crezut că este altcineva sau sunt eu dar cu sprâncenele altcuiva.

Pur și simplu nu-mi venea să cred ce magie a făcut cu sprâncenele mele aproape inexistente.

Am continuat să merg, recunosc, cam de 2-3 ori pe an, doar. Îmi depășea cu mult bugetul dar când aveam o ocazie specială, lăsam o lună să crească, apoi dădeam o fugă la ea să-mi dea forma superbă. Acum merg mai des pentru că un pensat este acum 60 de lei și pentru că altcineva nu reușește magia ei.

De 5 ani, Daniela doar pensează

Daniela, pe lângă faptul că e o femeie frumoasă – nu de altă dar vine de la Chișinău – își practică meseria de vreo 16 ani, iar în ultimii 5 s-a dedicat doar pensatului, fie că folosește tehnica microblading, fie că e micropigmentare, fie că e un pensat simplu. A renunțat la toate celelalte servicii care fac parte din ramura cosmeticii ca să se dedice pensatului.

Zilele trecute am fost la ea și mi-a povestit că cea mai mare satisfacție o are când își vede clientele fericite că au sprâncene frumoase. Bărbați, nu vă mirați, pe femei lucrurile mărunte le fac fericite.

Așa că vă invit și pe voi, dragi cititoare de blog de stil de mamă, să faceți o vizită Danielei, una singură, să vedeți ce iese din mâinile ei și nu exagerez.

Daniela poate fi urmărită pe pagina ei personală de facebook, pe contul de instagram sau pe pagina D&D Escalade. Nu ezitați, sunați și veți vedea ce schimbare.

Dacă v-a plăcut acest articol vă aștept să dați subscribe la newsletter pentru a afla primii noutățile. Vă invit să dați LIKE și paginii fb a blogului stil de mamă, adică AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *